SPORT — 4 mai 2013 at 17:58

Florin Stancu, inapoi la Manastirea

by

Infrangerea de la Ciocanesti, scor 8-1, i-a fost fatala lui Jean Oprea, antrenorul Unirii Manastirea. Conducerea administrativa a formatiei de pe malul Mostistei a decis sa-l demita pe tehnicianul cu care manastirenii au reusit sa paraseasca jumatatea a doua a clasamentului. Noul antrenor al Unirii este Florin Stancu, cel care a condus echipa in primele 4 etape ale campionatului.

Atunci, „Puita” a fost demis dupa ce a invins pe teren propriu, scor 3-1, pe Venus Independenta, campioana judeteana si actualul lider din Liga Tractoristilor. Tehnicianul a fost umilit la acea vreme si a aratat cu degetul catre primarul Marian Iancu. Revenirea sa la Manastirea este cel putin bizara, mai ales ca rezultatele lui Jean Oprea nu au fost tocmai rele. Echipa a patruns in prima jumatate a clasamentului si a recuperat deficitul de puncte de la „adevar” lasat mostenire de Stancu.
Despartirea de Jean Oprea nu reprezinta insa o surpriza. Jucatorii s-au aratat nemultumiti in dese randuri de faptul ca antrenorul era destul de rigid, nu era de acord cu abaterile disciplinare si le spunea adevarul in fata celor ce greseau. In sezonul urmator, Unirea Manastirea se anunta una dintre candidatele la titlul de campioana judeteana. Aceeasi intentie a existat si la inceputul actualei editii din Liga Tractoristilor, numai ca viceprimarul Bogdan Gingasu a dus o campanie de achizitii catastrofala. Au fost transferati numai jucatori batrani, precum Gabriel Cotea, Radu Vlad sau Fepzy Constantin. Acestia nu au rupt gura targului, gafand etapa de etapa. In acest moment, la Manastirea sunt doriti Daniel Deacu, Marius Radu, Dragos Bidirean, Alexandru Tudor, Gigi Ionita si Andrei Chirita, toti de la Victoria Chirnogi.

Comments are closed.