SPORT — 4 mai 2013 at 09:07

Dunarea a tinut post negru

by
Episodul cu numarul 22 al sezonului 2012-2013 a Ligii a III-a, Seria a 2-a, avea sa puna fata in fata pe Municipalul din Rm. Sarat ocupantele locurilor 7, respectiv 5, Olimpia din localitate si Dunarea Calarasi. Partida se anunta una destul de interesanta, ambele echipe exprimandu-si dorinta de a castiga, mai ales dupe ce, in etapa precedenta, atat ramnicenii cat si Dunarea nu reusisera sa ia nici macar un punct in deplasarea de la Juventus si dupa infrangerea surprinzatoare a calarasenilor, pe teren propriu, in fata Sportului  Studentesc II.
„Centralul” fluiera startul partidei, iar cei aproximativ 300-400 de iubitori ai sportului cu balonul rotund prezenti in tribune asteptau cu nerabdare sa vada un meci frumos, cu multe goluri dar, cum ambele echipe doreau sa nu termine acest meci invinse, primul mitan nu a fost foarte generos in ceea ce priveste acest aspect. Jocul s-a desfasurat mai mult la mijlocul terenului.
La sfarsitul primelor 45 de minute, tabela de marcaj indica un scor alb, un 0-0 echitabil dupa aspectul jocului, gazdele dominand in ceea ce priveste posesia, ambele echipe fiind parca preocupate sa nu primeasca gol in primul rand, apoi sa inscrie, cea mai „importanta” faza a primei reprize fiind trimiterea in tribune a „principalului” Olimpiei, dupa proteste vehemente datorate neacordarii unei lovituri de la 11 metri de catre „centralul” constantean.
Startul mitanului secund arata o dorinta mai mare a gazdelor de a castiga, mai ales ca aceasta avea sa fie ultima partida oficiala a Olimpiei din acest sezon datorita faptului ca, in ultimele runde vor lua 9 puncte la masa verde cu echipele retrase in aceasta iarna. Asadar, in minutul 64, Iulian Bogos „ofera” o centrare de calitate de pe partea stanga a atacului ramnicenilor, iar atacantul Cosmin Butoi reia cu capul in plasa oaspetilor. 1-0 si lumea din tribune era multumita ca favoritii le ofera un cadou frumos de Paste.
Finalul partidei ii gaseste pe oaspeti alergand dupa egalare, Dunarea avand cateva incursiuni spre poarta capitanului Toader, fara nici un rezultat insa pe tabela.
Cronica scrisa de Iulian Grigoras.

Comments are closed.