SPORT — 3 mai 2013 at 18:58

Venus, lider in Liga Tractoristilor!

by

In cel de-al doilea meci al etapei cu numarul 24 din Liga Tractoristilor, Venus Independenta a trecut cu 5-0, pe teren propriu, de Avantul Dor Marunt. Prin aceasta victorie, formatia antrenata de catre Ilie Zeciu a urcat pe locul intai in clasament, avand un avans de un punct fata de Dunarea Ciocanesti. Cele doua formatii se vor afla fata in fata in etapa urmatoare, programata la 11 mai.

Pentru ambele combatante, meciul programat la Ciocanesti este unul de totul sau nimic. Partida starneste interes nu doar la nivelul judetului Calarasi. Echipele fruntase ale judetului Ilfov isi vor trimite antrenorii pentru a spiona pe Dunarea si Venus.

No Comments

  1. In Saptamana Mare s-a schhmbat liderul. Felicitari Venus Independenta!

  2. muppets show

    S-a schimbat liderul,dar este unul mincinos,eu m-am cam saturat de echipele astea care trag tare sa castige seria ca apoi sa isi vanda locul.Nu sunt din Ciocanesti si nu sunt fan Ciocanesti,dar am vazut ca sunt problemele de arbitraj numai intr-o directie si cunosc majoritatea mercenarilor de arbitrii.Ma intreb de ce oare nu este lasat fotbalul sa castige?Sper din tot sufletul ca cei din Ciocanesti sa ii bata in meciul direct pt ca este echipa care chiar merita sa castige,chiar au demonstrat asta,daca nu voi face tot ce imi sta in putinta ca pe independenta sa ii incurc in meciul retur.

  3. Olteanu Costinel

    si daca o sa castige „Barcelona judetului” campionatul, ce face cu el? ca de obicei „castiga iar barajul. lasati-i fratilor pe Ciocanesti care chiar au demonstrat ca merita.