SPORT — 2 mai 2013 at 18:31

Bogatu: "Nu m-a lucrat Mirel Condei"

by

Dupa meciul cu Sportul Studentesc II, castigat de juniorii B ai formatiei din Regie, scor 3-2, Virgil Bogatu a ajuns „antrenor coordonator” al activitatii fotbalistice la Dunarea Calarasi, fara insa a avea vreo implicare in procesul de pregatire al formatiei de seniori. In conditiile in care juniori nu exista, iar la futsal „stapan” este Marius Parciu, aceasta miscare nu reprezinta altceva decat un „preaviz” pentru antrenorul calarasean.

Virgil Bogatu a dorit sa dezminta faptul ca il banuieste pe Mirel Condei de lucruri necurate. „Eu am spus ca am stat in pat cu dusmanul, dar nu m-am referit la Mirel Condei. Eu le-am spus aceasta vorba jucatorilor in vestiar, iar jucatorii pot confirma acest lucru, daca este nevoie. Eu il cunosc foarte bine pe Mirel Condei, stiu ce caracter are si nu avea el cum sa ma lucreze pe mine. Pe mine nu m-a lucrat Mirel Condei, asta vreau sa inteleaga toata lumea. El nu era nebun sa se propuna antrenor acum, cand echipa are de jucat cinci meciuri foarte dificile, cand este posibil, desi eu nu-mi doresc asa ceva, sa nu castige nici un punct”, a precizat Virgil Bogatu.
Antrenorul coordonator al Dunarii Calarasi mai are contract cu echipa fanion a judetului pana la finalul lunii iunie. In prezent, Inainte Modelu, CSM Oltenita si Unirea Manastirea lucreaza la proiecte pe termen lung, unde Bogatu apare in organigrama ca antrenor principal. Tehnicianul mai este dorit si la Rapid Fetesti, echipa aflata acum inaintea Dunarii in clasamentul Seriei a II-a a Ligii a 3-a.

No Comments

  1. pe unde se duce strica

  2. vecin cu Borcea

    Nu sunt eu de vina…ala e…

  3. vecin cu Borcea

    Petrescu l-a lucrat…