SPORT — 30 aprilie 2013 at 17:44

Mirel Condei, antrenor la Dunarea

by

Infrangerea umilitoare in fata juniorilor B de la Sportul Studentesc nu avea cum sa nu produca schimbari la Dunarea Calarasi. Jucatorii au fost amendati la propunerea lui Viorel Ivanciu. Nu este prima sanctiune financiara din acest retur. Dupa infrangerea de la Chirnogi, toti cei care au evoluat impotriva Victoriei s-au ales cu o reducere salariala de 25%. Banii ar urma sa ajunga inapoi in buzunarele jucatorilor daca echipa se va clasa pe unul din primele patru locuri la finalul campionatului.

Pe langa penalitatile financiare, au aparut schimbari si la nivelul staff-ului tehnic. Astfel, Virgil Bogatu a dorit sa demisioneze, insa a fost impiedicat de catre Viorel Ivanciu. Acesta i-a oferit functia de director tehnic, urmand sa supravegheze activitatea lui Mirel Condei, noul antrenor al Dunarii Calarasi. „Secund” este acum Cosmin Onofrei. Preparatorul fizic, Petre Puran, a preferat sa plece impreuna cu Bogatu.
Functia oferita acum lui Bogatu este una pur onorifica. Mai mult ca sigur, acesta se va ocupa din vara de cele doua grupe de juniori republicani care vor fi infiintate in vara acestui an la Dunarea Calarasi. „Eu am muncit pentru Dunarea Calarasi, atat ca jucator, cat si ca antrenor. Am simtit ca jucatorii nu ma mai vor si am preferat sa ma dau la o parte. Am facut acest gest cu speranta ca vor juca fotbal de acum inainte. Acum ei trebuie sa demonstreze ca eu am fost vinovat pentru rezultatele slabe. Mai au de jucat cateva meciuri foarte grele. Ei trebuie doar sa joace si sa arate ca merita sa ramana la Dunarea si de la finalul campionatului. Eu m-am simtit umilit dupa meciul cu juniorii Sportului Studentesc, in vreme ce lor nu le pasa. Am preferat sa plec de la echipa pentru a nu fi umilit in continuare”, a declarat Virgil Bogatu.
Mirel Condei va avea o misiune foarte dificila in ultima parte a returului. Debutul sau pe banca tehnica se va produce vineri, la Rm. Sarat, pe terenul unei echipe destul de agresive. Pana la finalul campionatului, Dunarea va mai avea de jucat pe teren propriu doar doua meciuri. Primul va fi la 10 mai, cu Viitorul Axintele, ocupanta primului loc in serie, iar al doilea la 24 mai, contra celor de la Metaloglobus Bucuresti. In deplasare, pe langa meciul cu Rm. Sarat, formatia lui Mirel Condei mai are de jucat cu Gloria Buzau si Rapid Fetesti.

No Comments

  1. cea mai proasta alegere,e slab tare condei

  2. domnilor conducatori de la dunarea faceti repede ceva si puneti la carma echipei un om echilibrat si valoros, ce cauta condei acolo? omul acela e certat cu limba romana si cu bunul simt,ivanciu a lucrat si lucreaza cu multe caractere oare sa-l fii pacalit condei , este un infect , un caracter zero, rusine conducerii ca isi bate joc de acest club cu astfel de oameni.