SPORT — 29 aprilie 2013 at 07:59

Cutitarii de la Plataresti!

by

Viitorul Sohatu nu mai sperie pe nimeni. Formatia lui Doru Cartan a coborat in a doua jumatate a clasamentului ca urmare a faptului ca in ultimele cinci etape a reusit sa adune numai doua puncte. Sambata, Sohatu a pierdut in mod surprinzator, scor 4-5, in fata celor de la Viitorul Plataresti. Victoria oaspetilor este cat se poate de periculoasa pentru sanatatea Ligii Tractoristilor.

Echipele din judetul Calarasi trebuie sa formeze o coalitie impotriva celor de la Plataresti. Am sustinut intotdeauna ca Sima e un nenorocit, iar ceea ce se intampla la Budesti depaseste orice imaginatie. Trebuie totusi sa facem o remarca. Budestenii n-au amenintat pe nimeni cu cutitul, n-au tras cu arma, nu si-au continuat golaniile in afara gazonului. S-a terminat meciul, s-a terminat si tigania.
In schimb, Platarestiul e echipa de cutitari. Nu ne referim la seniori. Acolo sunt cativa baieti ce merita mult respect. Juniorii sunt insa o gasca de golani. La meciul cu Ciocanesti l-au rupt in bataie pe antrenorul oaspetilor, Nicusor Tudose, si au fugarit cu cutitul un adversar pe terenul de joc. Sambata, la meciul de la Sohatu, un localnic a fost intepat cu un cutit intr-una din fese de catre juniorii formatiei oaspete.
Scandalul a fost unul de amploare, seniorii ambelor formatii fiind foarte panicati in momentul in care juniorii de la Plataresti au coborat din microbuz avand arme albe in maini. Asemenea fapte nu au nici o legatura cu sportul, iar autoritatile trebuie sa ia masurile cele mai dure. Plataresti este la doar doua puncte de Curcani, echipa situata pe un loc ce ii da dreptul acum sa mearga la baraj. Cele doua formatii se vor intalni in meci direct in etapa a 27-a, pe terenul celor din Plataresti.

No Comments

  1. toti tiganii din Romania treuie sa moara urgent , daca tinem la tara noastra. moarte tiganilor

  2. Cine suntem???? AuGh aUgh Augh:)):))

  3. Domnule Sorin acei huligani nu erau din Plataresti au fost din galbinasi si din fundeni nu au nicio legatura cu echipa de juniori si de seniori din plataresti

  4. Tot un draq….pleava societatii…asta nu inseamna ca toti sunt la fel din cele doua localitati…Vreau sa spun ca Ioana Florin Marius jucator la juniorii celor din Plataresti este domiciliat in Galbinasi, iar antrenorul lor Oprea Vasile ( cel de la care a inceput tot scandalul de la meciul cu Ciocanesti) este din Plataresti….Razvane , toti cei care sunt huligani…sunt in aceiasi oala

  5. muppets show

    Eu nu inteleg cum a ajuns echipa asta sa promoveze si de ce este sustinuta.Brazilienii astia bricegari ce au de castigat daca terorizeaza niste oameni care vin sa joace de placere fotbal si pleaca site acasa.Nimic pe lume nu este mai urat decat sa fii tigan, prost si scandalagiu.Ar trebui tratati in deplasare de toate echipele asa cum ne primesc ei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *