SPORT — 28 aprilie 2013 at 12:01

Dunarea, promovata inainte de termen!

by

Echipa de futsal a Dunarii Calarasi a promovat in prima liga. Dupa turneul desfasurat in acest week-end la Tg. Mures, elevii lui Marius Parciu au un avans de zece puncte fata de ocupanta locul al doilea, Odorheiu Secuiesc, si sunt virtual promovati. Ultimele doua meciuri ale sezonului se vor desfasura in perioada 18-19 mai la Calarasi. Dunarea Calarasi este la primul sezon in care participa la competitiile de futsal.

Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. FELICITARI !!!! Baietii astia au intrat in istoria orasului . Prima calificare in Liga I Suntem mandrii de voi . Se vede diferenta dintre baietii de la sala si cei de la fotbalul mare . Felicitari baietiilor, conducerii tehnice si celei administrative pentru bucuria produsa noua, iubitorilor de fotbal din Calarasi . Macar la sala sa auda cineva de noi daca la fotbalul mare ne facem de ras

  2. futsal = 0, pe cine intereseaza acest sport?
    interese si atat,asa ca mai subtire cu sportul asta de curtea scolii..

    • frustratule ….ia joaca tu fotbalul asta de curtea scolii sa vezi ce greu e ….dar dak nu sti mai bine taci…felicitari baietilor….

  3. Fortex . Du te si culca te. Daca la noi in tara nu e asa promovat sportul asta, uite te pe internet despre futsal! Suntem in primele 10 echipe din lume , ca nationala . Echipa asta a dunarii a supravietuit anu asta fara bani publici . Din 2-3 sponsori si cativa jucatori care au o situatie financiara mai buna . A scris in ziar de atatea ori . Se vede ca nu citesti presa ! Inca o data felicitari baietilor !