ACTUALITATE — 26 aprilie 2013 at 18:19

Rusine Dunarea este pleonasm!

by

Daca ai tatuaje pe picioare si umbli cu pantalonii de trening ridicati pana sub genunchi nu inseamna ca esti fotbal. Se cheama doar ca esti multumit ca Dunarea iti da un salariu de mizerie, dar in perfecta concordanta cu valoarea ta. Tu te bucuri doar ca primesti masa si casa. Nu te intereseaza primele de joc, nu te intereseaza rezultatele. De fapt, pe tine, fotbaliatorule calarasean, nu te intereseaza nici macar mingea.

Dunarea Calarasi are harul „divin” de a se face de ras. Am sperat ca infrangerea de la Chirnogi a fost doar un accident. Nimic mai neadevarat. Aia e valoarea de acum a echipei. Ne-am intarit aceasta idee dupa meciul de astazi, cand juniorii Sportului Studentesc au castigat in fata formatiei antrenate de catre Virgil Bogatu. Rezultatul, scor 3-2, este unul de-a dreptul rusinos si trebuie sa zdruncine clubul ca la un cutrem de gradul 8 pe scara Richter!
Jucatorii Dunarii sunt niste nesimtiti. Cand te bate pe teren propriu echipa de pe ultimul loc, e semnul clar ca trebuie sa lasi echipamentul la magazie si sa nu te mai intorci niciodata in curtea stadionului. Mircea Stefan a inscris din offside, Popa a iesit prost dintr-o contra cu un junior de 15 ani la faza golului prin care oaspetii au castigat, dar toate aceste amanunte sunt lipsite de importanta din moment ce calarasenii nu au jucat absolut nimic. Ca sa convinga si mai tare ca nu le pasa de nimic, fotbaliatorii nici macar nu s-au obosit ca la finalul jocului sa-si salute galeria care i-a incurajat vreme de 90 de minute. V-ati facut de ras si ati demonstrat ca nu aveti ce cauta in fotbal. Indiferent cum va cheama, nimeni nu va baga in seama.
 
 

No Comments

  1. pe „conducerea” clubului ai intereseaza fotbalul la sala asta e problema,lumea ai injura prin oras ca nu avem o echipa cat de cat buna la iarba si ei se falesc cu sala unde sun 100 de spctatori adunati in toata tara,pe cine intereseaza sala? pe voi ca aveti niste bani in plus de cheltuialla. RUSINE CONDUCERII DE LA DUNAREA ca va bateti joc de iarba,vreti sa faceti juniori doar de gura lumii…si tot cu sandu boschetaru

  2. Rusine acestor jucatori care se multumesc doar sa imite fotbalul pt ca au salariile platite la zi !! Bogatule pleaca ba baiatule ca nu te mai suporta nimeni din vestiar ! Felicitari conducerii pentru organizare dar prea le-ati facut toate poftele acestor indolenti !! Datii o sansa si lui Condei fara sa se mai bage nimeni peste el !!! Pacat de lucrurile frumoase care s au facut la fotbalul de sala pt ca sunt umbrite de aceste rezultate rusinoase ! Sa stai o luna fara sa joci, sa joci acasa cu niste copii de 16-17 ani . Si sa te bata in felul in care te au batut. Predati singuri echipamentele si plecati ! Calarasiul nu are nevoie de voi !! Felicitari domnule ivanciu pentru corectia aplicata fupa meci , pe teren, la final. Acesti jucatori si-au batut joc de dumneavoastra, care i-ati dus peste tot, cafele, dinamo barcelona, teatru, film. Nu meritati asa ceva !! Datii afara pe toti !

  3. ai dreptate,toti h..ii s-au strans la dunarea. RUSINE