Special — 25 aprilie 2013 at 17:10

Portul Calarasi a inceput bine

by

Astazi s-au desfasurat in Capitala primele meciuri din cadrul turneului regional destinat juniorilor E. Portul Calarasi a incheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu Juniorul Bucuresti si pastreaza sanse la calificarea in semifinalele competitiei. Desi initial se anuntase ca vor merge mai departe doar castigatoarele celor doua grupe, in cele din urma s-a decis ca dupa faza grupelor sa se dispute semifinalele si finala.

„Cei de la Juniorul ne-au luat de sus, ne-au facut tarani, dar le-am aratat ca stim fotbal. In prima repriza am avut trei ocazii clare, dar in repriza a doua am cazut fizic. Am avut si un gol anulat pe motiv de offside. Cred ca a fost o greseala din partea arbitrului. Asa se intampla cand joci cu echipa organizatoare. Noi trebuie sa avem grija sa nu luam multe de la Academia Hagi si sa le dam cat putem de multe celor de la Berceni”, a declarat Bogdan Leu, unul dintre finantatorii formatiei calarasene.
In celalalt meci al zilei, Academia Hagi a trecut cu 16-0 de ASC Berceni. Maine, Portul va juca cu Academia Hagi, iar sambata cu formatia din Berceni.

Comments are closed.