Special — 23 aprilie 2013 at 08:21

Grupa de foc pentru Portul Calarasi

by

In perioada 25-28 aprilie se va desfasura la Bucuresti, pe stadionul Granitul, faza regionala a Cupei Hagi – Danone. Intrecerea din Capitala se adreseaza juniorilor nascuti in anul 2002. Judetul Calarasi va fi reprezentat la aceasta competitie de catre Portul Calarasi. Din pacate, sansele de calificare in faza urmatoare a competitiei sunt foarte mici. Grupa din care face parte echipa antrenata de catre Cornel Ticu si Dan Andronache este infernala.

Calarasenii vor avea de jucat in Grupa B, alaturi de Academia Gheorghe Hagi, Juniorul Bucuresti si ACS Berceni. Din cealalta grupa fac parte CSS Giurgiu, Unirea Slobozia si Petrolul Ploiesti. Castigatoarele celor doua grupa se vor intalni in finala. Din pacate, in judetul Calarasi nu exista un campionat destinat cadetilor. Presedintele AJF Calarasi, Bratu Cataros, trateaza cu raceala fotbalul juvenil. Nu face sa arate altceva decat ca trebuie indepartat.

No Comments

  1. Este vorba despre faza finala dedicata juniorilor E copii nascuti in anul 2002 si nu cupa ” Hagi Danone” care se va desfasura in data de 25- 26 mai pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.