SPORT — 20 aprilie 2013 at 20:09

Sarulesti – Radovanu, la ProTV

by

Dinamo Sarulesti a invins pe Steaua Radovanu cu 2-1, insa meciul este unul cu cantec. Postul de televiziune ProTV a realizat un reportaj la aceasta partida, imaginile urmand a fi prezentate maine seara in jurnalul de la ora 20:00. Oaspetii au pus infrangerea in carca arbitrului Dragos Bidirean, caruia ii reproseaza faptul ca ar fi prelungit nejustificat de mult jocul. Marian Cautis, delegatul lui Dinamo, recunoaste acest lucru.

„Arbitrul a aratat 5 minute de prelungire, dar a tinut mai mult. Trecusera vreo 30 de secunde peste cele cinci minute pe care le-a aratat el. Noi jucam fotbal de placere, n-am facut probleme nimanui, ne respectam adversarii si nu ne place sa pacalim pe nimeni. Suntem corecti”, a declarat Marian Cautis, delegatul formatiei gazda. Prin cele trei puncte obtinute astazi, Dinamo Sarulesti, aflata acum pe o pozitie ce o trimite catre baraj, poate spera in continuare ca va scapa de retrogradare fara sa mai dea piept cu o echipa din Categoria Remorca. Adversarele directe din subsolul clasamentului sunt Steaua Radovanu si Rapid Ulmeni.
Din partea celor de la Radovanu curge cu acuze la adresa lui Bidirean. „Eu nu stiu ce are acest baiat cu mine. Nu i-am facut nimic niciodata. Astazi, norocul lui s-a numit observatorul Sandu Botea, care este un om de calitate. Nici nu se compara cei doi. A prelungit meciul pana cand au dat cei de la Sarulesti gol. Nu mi-a venit sa cred ca se poate intampla asa ceva. Noi i-am primit pe toti bine la Valea Popii. Cei de la Lehliu Gara si de la Independenta pot confirma acest lucru. Eu am vrut sa fiu om cu fiecare arbitru care a venit la noi, dar n-am cum sa nu ma revolt acum. O sa-l recuzam pe Bidirean de acum inainte”, sustine Marian Speriatu – Olariu, delegatul celor de la Radovanu.
Marian Luican, „capitanul” oaspetilor, este mult mai dur. „Pregatiti-va sa scrie un articol cu titlul <Bidirean, bagat in ghips>. Asta merita sa-i facem cu prima ocazie cand ne arbitreaza. Noua ne-a fost frica sa nu cumva sa se intunece si sa nu dea aia de la Sarulesti gol. Ne-a tocat! In minutul 75 a eliminat un jucatori de la gazde. Dar l-a eliminat pentru al doilea faultat in postura de ultim aparator. Apoi a inceput macelul. A fluierat numai pentru ei. N-am vazut niciodata asa ceva. Si-a dat el seama ca trebuie sa castige gazdele si i-a impins de la spate”, este de parere Luican.

No Comments

  1. Sarulesti

    Tot respectul pentru domnul Marian Speriatu,noi cand am facut deplasarea la Radovanu am fost tratati foarte bine,nu a contestat nimeni asta,insa tin sa il contrazic intr-o privinta si anume ca meciul nu a fost prelungit pana a dat Sarulestiul gol,ci a fost prelungit asa cum a fost normal sa fie, pt desele trageri de timp din partea oaspetilor si pt schimbarile efectuate(ei au beneficiat de un om in plus mai mult de 20 de min)asa ca as putea spune ca ei au fost cei favorizati.Daca arbitrul tragea cu echipa gazda nu mai elimina pe nimeni de pe teren.Au fost greseli, recunosc,insa au fost minore si de ambele parti.Este frustrant sa pierzi in ultima faza a meciului dar asta este fotbalul se joaca pana in ultimul min.Si noi am piedut in ultima faza la Manastirea stiu cum este.Meciul a inceput mai tarziu(30 de min) datorita confruntarilor dinainte de meci ,de aceea logic este ca s-a terminat aproape sa se intunece.Bidirean a arbitrat bine per total,nu poate fi acuzat ca a influentat rezultatul final.

  2. Salutare ! Vreau sa fac si eu cateva precizari si sa incep cu discutia legata de prelungirea meciului nejustificat . Vreau sa reamintesc celor de la Sarulesti faptul ca in cea mai mare parte a jocului s-a jucat cu mingea noastra deoarece nu au avut doua mingi cat de cat ok pentru a se putea juca cu ele . Mai putem discuta de trageri de timp din moment ce am pus la dispozitia mingea noastra pentru joc ? Nu cred ca ar fi fair-play… In al doilea rand va reamintesc faptul ca noi nu am facut nicio schimbare in timpul jocului si nici in minutele de prelungire (deoarece nu aveam :)) ) iar voi ati facut maxim 3 , atunci de ce a prelungit „cavalerul negru„ partida cu 5 minute ? Golul vostru a fost inscris dintr-o lovitura libera acordata pentru un hent inexistent (intrebati-l pe colegul implicat in faza deoarece a recunoscut ca nu a fost nimic ) in minutul 97 !!! Va mai reamintesc faptul ca in 11 la 11 am avut 4 ocazii de gol singur cu portarul , deci nu avea sens sa tragem de timp deoarece eram peste voi . Eliminarea din minutul 75 a venit ca urmare a celui de-al doilea fault in postura de ultim aparator a fundasului vostru , astfel ca asa-zisul arbitru nu avea ce sa mai faca . Atentie : al doilea fault ca ultim aparator ! Din momentul in care a fost eliminat fundasul vostru , noi nu am mai fost lasati sa trecem de mijlocul terenului , atentie , cu un om in plus pe teren !
    Nu v-am acuzat pe voi de nimic , s-a jucat sportiv , am fost bine primiti , insa acest arbitru ne-a mai „mancat„ un meci in deplasare atunci cand 3 fotbalisti ai nostrii au iesit de pe teren in primele 15 minute cu accidentari grave iar el nu a acordat nici macar un cartonas galben . Daca imi amintesc bine , este vorba de meciul de la Manastirea , atunci cand pur si simplu a „jucat„ la gazde .
    In concluzie , jucam fotbal de placere , nu avem absolut nimic de castigat , venim poate de la sute de kilometrii distanta pentru fotbal si gasim un arbitru care ne face sa plecam injurand si cu gandul de a ne lasa de acest sport .
    P.S.: Nu mai sunt eu capitanul echipei .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *