SPORT — 18 aprilie 2013 at 11:47

Serban, indisponibil zece zile!

by

Lotul celor de la CSM Calarasi este decimat de accidentari. Daca Ghita Mateas si-a revenit dupa accidentarea suferita la Vaslui, Cosmin Libert si Marius Mocanu inca mai resimt dureri. Pe lista indisponibililor s-a adaugat astazi si Matei Serban. Acesta s-a accidentat in aceasta dimineata la antrenament, unde a suferit o intindere de ligamente la glezna piciorului drept.

Handbalistul calarasean a alunecat in timp ce facea o simpla alergare, de vina fiind suprafata de joc a Salii Polivalente din Calarasi. Pivotul de la CSM Calarasi a ajuns la Spitalul Judetean Calarasi, de unde a plecat cu un ghips de toata frumusetea. Serban este indisponibil timp de zece zile. El va rata meciul cu Dinamo II Bucuresti, care se va desfasura sambata, in Capitala, si turneul caritabil de saptamana viitoare, gazduit de Sala Polivalenta din Calarasi.
Astfel de accidentari, considerate stupide, sunt destul de frecvente in fotbal. In urma cu vreo 15 ani, pe vremea cand evolua la Unirea Manastirea, atacantul Leonard Rotaru a suferit o entorsa extrem de grava dupa ce a calcat intr-o halba de bere.

Comments are closed.