SPORT — 13 aprilie 2013 at 18:30

Tamadau acuza arbitrajul. Din nou!

by

Rapid Ulmeni si Fortuna Tamadau s-au intalnit astazi in derby-ul suferintei. Gazdele au castigat cu 2-1 si au ajuns la cea de-a patra victorie consecutiva. In urma acestui succes, rapidistii au ramas deasupra „cazanului”, insa mai au mult de tras pentru a evita retrogradarea. In schimb, cei de la Tamadau mai pot spera doar ca vor prinde un loc de baraj. Delegatul Costinel Olteanu pune infrangerea pe seama arbitrului Cristian Andrei.

„Imediat dupa ce am egalat, arbitrul a inventat un penalty pentru Ulmeni si s-a facut 2-1. In ultimul minut de joc l-a eliminat pe capitanul de echipa de la ei. A vrut sa ne arate ca a echilibrat balanta. Am scris in raport ca este cel mai slab arbitru din judetul Calarasi”, a povestit Olteanu.
Surpriza etapei a produs-o Dinamo Sarulesti, care a remizat la Sohatu, scor 2-2. Gazdele au condus la pauza cu 2-0, insa au cedat in partea a doua jocului. Prin aceasta remiza, oaspetii sunt la -9 in clasamentul adevarului, peste Rapid Ulmeni. Sohatu s-a transformat in echipa pacii.

No Comments

  1. daca penalty’ul a fost inventat dc nu a protestat nici un jucator de la tamadau si toti jucatorii au recunoscut ca a fost penalty si imediat jucatorul vinovat a fost inlocuit???

  2. Olteanu Costinel

    bb(aa), daca ai fost la meci, ai vazut si arbitrajul care a fost execrabil.
    este clar care este ordinul lui cataros, sa pice Tamadau, dar o sa facem ambitie si nu o sa picam, sa vedem isi face harakiri. apropos, tuica e mai buna la Tamadau, dar o bem noi, nu o dam la cine nu o merita.

  3. Pentru cine nu a vazut acest meci” no coment”, arbitrul partidei de sambata in meciul disputat de Ulmei Contra Tamdau este de departe cel mai slab arbitru care l-am vazut vreodata.Meciul s-a jucat intr-o singura directie adica la poarta Ulmeni-ului, jucatorii de la Tamadau si-au dorit mai mult victoria si au prestat un meci mult peste Ulmeni.Din pacate baietii nu au putut juca si contra arbitrului care fragmenta jocul la fiecare minut.Cum este posibil ca un arbitru sa dea 3 minute de prelungiri intr-o repriza in care s-au efectuat 6 schimbari si unde mingea statea mai mult prin cimitirul vis-a-vis de stadion.Am scris acest articol din puctul de vedere al suporterului neutru nu am nicio legatura cu niciuna din echipe, dar echipa care merita victoria sambata la Ulmeni a fost Tamandau.