SPORT — 12 aprilie 2013 at 07:51

Patru accidentati la Manastirea

by

Victoria Dragos Voda pare a avea o misiune usoara maine, in meciul cu Unirea Manastirea. Oaspetii au lotul decimat din cauza accidentarilor si pleaca in deplasare ca mielul la taiere. Antrenorul Jean Oprea nu se poate baza pe serviciile a patru jucatori. Astfel, Gabriel Cotea, Fepzy Constantin, Madalin Neacsu si Ionut Ion nu vor putea intra pe teren la Dragos Voda, in meciul care va fi arbitrat de catre Ionel Radulescu.

Cea mai grava accidentare este a lui Ionut Ion, despre care viceprimarul comunei Manastirea, Bogdan Gingasu, sustine ca este cel mai bun jucator din Liga Tractoristilor. „Din cauza jocului de la Independenta, avem patru jucatori accidentati, pe care nu ne putem baza la Dragos Voda. Ionut Ion trebuie sa se opereze de menisc si ligamente incrucisate. Am fost cu el la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a efectuat un RMN. Cotea are genunchiul umflat, Fepzy are intindere, iar Neacsu inca mai are dureri maxilare si faciale. E greu sa emitem pretentii la Dragos Voda”, a declarat Bogdan Gingasu.
 

No Comments

  1. iar a scos gingasul asta porumbelul. Ionut Ion s a aciidentat ca face deposedari numai prin alunecari periculoase, cotea are genunchiul umflat de la preluarea gresita la primul gol al lui oprea, fepzy are intindere de la bautura si neacsu are dureri de la bataia data si primita. singurul accdentat cu adevarat este gigasu.

    • Bai baiatule tu esti prost tare ma invata dracu sa scri si pe urma sa vorbesti , zi cum te numesti nu te mai ascunde dupa colt GURA HMMMM , nu inteleg ce ai de castigat de vorbesti urat , ei uite ca i-am batut pe Dragos Voda fraiere :))))))))

  2. Pffff.m-am linistit,credeam ca lui Cotea ia picat dintele!:))))))))))))))))))))))))))))))

  3. esti prea prost gura pt secolul asta.de unde esti asa sigur k nu sunt accidentati?

  4. in plus de asta esti certat si cu limba romana :))

  5. Din ce vad omul nu a spus ca nu sunt accidentati ci doar a enumerat motivele reale ale accidentarilor celor patru. Oricum se pare ca ii cunoaste bine.!:))

  6. cotea joaca accidentat de foarte mult timp are dubla fractura la limba romana si sa nascut ATENTIE cu – 1 neuron.