ACTUALITATE — 12 aprilie 2013 at 17:44

Buzaul a trecut "la relanti" de Chirnogi

by

Fotbaliştii Gloriei Buzău s-au impus cu 2 la 0, vineri, pe teren propriu în faţa formaţiei Victoria Chirnogi, în cadrul rundei cu numărul 19 al seriei a II-a din Liga a III-a. Elevii lui Marian Roşu nu au avut emoţii în faţa echipei călărăşene şi şi-au concretizat intenţiile ofensive încă din debutul partidei. Mai întâi Bârsănel a înscris în minutul 14, pentru ca patru minute mai târziu, Cucu să servească oaspeţilor “specialitatea casei”, gol din lovitură liberă de la peste 30 de metri lateral stânga.

În afara celor două reuşite ale buzoienilor, jocul a fost lipsit de farmec, restul confruntării dintre cele două formaţii consumându-se la mijlocul terenului. Etapa viitoare, Victoria Chirnogi va sta din nou. Urmatorul meci al elevilor lui Virgil Nitoi va avea loc la 27 aprilie, la Chirnogi, impotriva celor de la Metaloglobus Bucuresti. Cu aceasta ocazie, le ofera posibilitatea lui Liviu Pantazi si Gicu Magnificu, cei mai buni comentatori de pe Facebook, sa ii vada pe viu pe jucatorii din Chirnogi. Cei doi corifei vor publica cate o cronica de meci pe www.sportcalarasean.ro, alaturi de cea a lui Sorin Anghel, care mereu scrie de rau! De Dunarea, de Chirnogi, de Cataros, de Oltenita, de Manastirea, de Independenta, de toata lumea!
Chirnogi: Porumbel – Chitulescu, A. Tudor, Bidirean, Mocanu – Chirita (31 Mincu), Ionita (78 Barbu), Deacu, Cr. Turcu – Ungureanu, Panait. Antrenor: Virgil Nitoi.

Comments are closed.