SPORT — 10 aprilie 2013 at 09:12

Metaloglobus are super-portar!

by

Numele mari din fotbalul romanesc continua sa coboare in mocirla fotbalului mic. Cristi Turcu, jucator cu 150 de prezente la nivelul primului esalon, evolueaza pentru Victoria Chirnogi. Acesta nu este singurul exemplu de fotbalist mare ajuns in Liga a 3-a. Metaloglobus Bucuresti, colega de serie cu Victoria Chirnogi si Dunarea Calarasi, a reusit un transfer foarte important.

Antrenorul Leo Strizu l-a adus intre buturi pe Cristi Haisan, cel care a evoluat in vremurile sale bune la FC Vaslui. In varsta de 32 de ani, goal-keeper-ul este rasplatit cu 2.000 de lei pentru fiecare aparitie in tricoul celor de la Metaloglobus. In prezent, jucatorul locuieste intr-o camera de camin din Regie. Situatia este doar una provizorie.
In spatele acestui transfer de marca sta intentia lui Gigi Becali de a transforma pe Metaloglobus Bucuresti in satelitul Stelei. La vara, mai multi jucatori din vestiarul lui Laurentiu Reghecampf vor fi trimisi la echipa lui Leo Strizu. Nu ar fi insa exclus ca Haisan sa ajunga in lotul primei echipei din Ghencea, in locul lui Stanca, acesta fiind dorit la Serif Tiraspol.
Cristi Haisan nu este singurul fotbalist mare de la Metaloglobus. In vestiarul bucurestenilor se mai afla si Sorin Ilin, in varsta de 29 de ani. Acesta a evoluat de-a lungul vremii la Dinamo Bucuresti, Jiul Petrosani, FC National, UTA si Ceahlaul Piatra Neamt.
 

Comments are closed.