SPORT — 10 aprilie 2013 at 08:43

Florin Ioana, suspendat pe viata!

by

Scandalul de la meciul de juniori dintre Viitorul Plataresti si Dunarea Ciocanesti a ajuns pe masa Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Calarasi. Formatia gazda a fost aspru sanctionata de catre Dumitru Pandrea, Marin Stefan si Viorel Stefan, cei trei membri ai comisiei care face ordine in fotbalul calarasean. Astfel, juniorul Marius Florin Ioana a fost amendat cu 75 de lei si exclus din viata sportiva.

Sanctiunile impotriva celor de la Viitorul Plataresti sunt, de asemenea, dure. Echipa viceprimarului Nelu Lazar a fost amendata cu 250 de lei, s-a ales cu terenul suspendat pentru patru etape si a pierdut meciul de juniori cu scorul de 3-0.
Probleme au fost si la meciul dintre Inainte Modelu si Victoria Dragos Voda, scor 1-2. Astfel, maseurul Marin Tarabasanu a fost amendat cu 200 de lei si suspendat pentru sase etape. Clubul condus de catre Victor Neagu s-a ales cu terenul suspendat pentru o etapa si o amenda in valoare de 200 de lei. De asemenea, jucatorul Marius Anton, de la Fortuna Tamadau, a primit o amenda de 50 de lei si a fost suspendat 8 etape.
Comisia de Disciplina a avut in fata si cateva contestatii formulate la jocuri din Categoria Remorca. Astfel, partida dintre Frasinet si Spantov, incheiata cu scorul de 2-2, a fost omologata cu scorul de 0-3. De asemenea, delegatul gazdelor, Marius Sandu, a fost amendat cu 200 de lei si suspendat pentru urmatoarele sase luni. Meciul dintre Libertatea Belciugatele si Atletic Dorobantu, incheiat cu scorul de 1-1, a fost omologat cu scorul de 3-0. Gazdele au sustinut o contestatie pe motiv ca doi dintre jucatorii celor de la Dorobantu au fost substituiti. Observatorul jocului a fost Nita Miron, femeia de serviciu a AJF Calarasi. Delegatorul oaspetilor, Stelian Culcea, a fost amendat cu 100 de lei si suspendat pentru o perioada de sase luni.

Comments are closed.