SPORT — 9 aprilie 2013 at 11:20

Ionut Popescu, convocat la lot!

by

Veşti bune pentru fotbalul călărăşean. De fapt, pentru futsalul local. Echipierul Dunării, Ionuţ Popescu a fost convocat de staff-ul echipei naţionale de tineret pentru “dubla” cu Macedonia care se va disputa la Călăraşi în Sala Polivalentă în zilele de 24 şi 25 aprilie. Potrivit cronicarului Laurean Moţăţăianu, “Gabriel Ionuţ Popescu a descoperit fotbalul la Dragoş Vodă, cu fraţii Moldoveanu, apoi a fost şlefuit la juniorii Dunării Călăraşi. Abia a împlinit 20 de ani (27 martie 1993), iar vara trecută, la terminarea junioratului privea cu lacrimi de emoţie licenţa de <fotbalist profesionist>”!

Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

 1. de la dragos voda a venit la prefab la jun,acolo a crescut in valoare apoi a venit la dunarea.

 2. Baiatului asta nu i s.a dat sansa nici la echipa de fotbal a Dunarii Calarasi . Pacat . Ar face fata fara nici o problema , Dar asa e la Calarasi . Prea multe interese !

 3. cei de la Dunarea isi c-am bat joc de el ca si atunci cd a fost bolnav de plamani. copilul asta a stat o luna in spital fara ca cineva de la dunarea sa intrebe de el sau sa-l ajute cu ceva. s-a imbolnavit tot pt fotbal venea la antrenament dupa care fugea la scoala…!

 4. Este descoperit de d-nul paun marius ,care l-a transferat de la dragos voda la prefab modelu in 2007.
  Dupa ce prefab s-a desfiintat a fost adus tot de d-nul paun la dunarea unde a fost luat in lotul echipei mari de d-nul petrescu.
  Pentru cei ce nu cunosc:
  acest copil a avut mari probleme medicale,a fost internat mult timp in spital si a fost oprit de la efort timp de 1 an.
  In acest timp el venea la stadion(dupa iesirea din spital)si se antrena cu echipa mare fara acceptul medicilor.
  Este singurul junior pe care clubul dunarea l-a platit.
  Ne bucuram toti ptr el si-i uram mult succes!

 5. daca nu era partu acolo nu juca nimeni de la calarasi la nationala stati cuminti ca tipul e praf

 6. d-le paun marius d-ta vrei sa te lauzi si sa-ti insusesti meritele pt descoperirea acestui copil.stai linistit in banca ta si nu te mai baga in seama aiurea ca pe unde ai fost ca antrenor ai fost dat afara sau echipele s-au desfiintat.in rest sa auzim numai de bine.

 7. pt ionel; mai baietica in primul rand eu nu am comentat nimic si in al doilea rand nu am fost dat afara de nici-o echipa. stai linistit in bancuta ta de lemn din fata portii nu te mai agita. bafta Ionut ma bucur pt tine

 8. Felicitari Puffyyy !

 9. d-le marius stai linistit dumneata in banca pt ca din vara o sa fi indepartat si de la modelu.pt ca sa vazut ca de cand esti la carma acestei echipe nu ai avut mari realizari(aceleasi rezultate le avea si cand nu erai tu la echipa).nu am nimic cu tine dar nu ai valoare de antrenor.mai vb in vara si o sa-mi dai dreptate.

 10. marius paun chiar inseamna ceva pentru fotbalul calarasean, voi sunteti nist mucosi care nu stiti sa faceti o preluare cum trebuie cand il vedeti pe marius paun ceretii un autograf si ceretii scuze in genunchi