Special — 3 aprilie 2013 at 20:34

Tutuianu il critica pe Bratu Cataros

by

Anul trecut, Bratu Cataros a restructurat Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi avand in spate o directiva a FRF. Din cinci membri au ramas doar trei. Daniel Tutuianu si Stelian Mihai au fost trimisi la plimbare, in timp ce Dumitru Pandrea, Marin Stefan si Viorel Stefan au ramas sa slujeasca dreptatea din fotbalul calarasean. Din pacate, Comisia de Disciplina da rateuri mari. Este mana destinului! Putem spune si asta din moment ce in ROAF scrie clar ca un observator nu poate face parte din nici o comisie a AJF Calarasi.

De cand a fost trimis acasa de catre Bratu Cataros, Daniel Tutuianu, profesor de sport la Liceul Mihai Eminescu si fost primar al municipiului Calarasi, s-a rupt de tot ceea ce inseamna fotbalul calarasean. Lui Tutuianu nu i-a picat deloc bine faptul ca presedintele AJF Calarasi a renuntat la serviciile sale si spune lucrurilor pe nume in acest moment. „Pe mine m-au dat afara pentru ca n-am vrut sa fiu un papitoi. Mereu am avut dispute cu Cataros. Mi-a reprosat ca vreau sa aplic regulamentul. Regulamentul pe care trebuie sa-l aplice ei il au de la mine. L-am facut eu impreuna cu Tache Ionescu, imprumutand mult lucruri din ROAF si facand cateva adaptari la fotbalul judetean. Cataros nu a fost in stare nici macar sa-l tipareasca, sa-l dea echipelor. Eu l-am imprumutat pe Cataros cu bani, nici acum nu si-a achitat datoria fata de mine. In schimb, m-a dat afara”, a explicat fostul primar, care considera ca este inadmisibil faptul ca cei de la Unirea Manastirea au fost trimisi acasa fara a li se cere sa ia la cunostinta deciziile Comisiei de Disciplina. „Trebuia sa se faca un proces verbal de mana, sa-l semneze membrii Comisiei si oficialii echipelor. Nu este normal ca o decizie sa fie schimbata peste noapte. Cat timp am fost eu acolo, nu am permis sa se intample asa ceva”.
Acesta a precizat ca nu isi doreste sa candideze la sefia AJF Calarasi si considera ca institutia condusa de catre Bratu Cataros nu functioneaza in parametri normali. „Nu imi mai trebuie fotbal. Eu am fost unde am fost, iar la fotbal m-am dus mereu cu placere, fara sa fiu platit. Am incercat sa fac ceva, dar m-am saturat sa mi se puna piedici de catre unii care nu vor sa faca performanta. La AJF Calarasi trebuie impuse criterii de performanta, altfel nu se va schimba nimic. Eu nu vreau sa candidez pentru ca nu imi doresc sa fiu seful Ligii Tractoristilor. Am lucruri mult mai importante de facut”, a adaugat Daniel Tutuianu.
Acesta arata cu degetul si spre Constantin Dobrin si Nita Miron, cei mai apropiati oameni ai lui Bratu Cataros. „Ce sa spun despre Dobrin? Daca vedeti cum scrie, va speriati. De fapt, el nici nu stie sa scrie. Omul asta nu are ce cauta acolo. La fel si Nita Miron. Cu asemenea oameni vrem sa facem fotbal la Calarasi?”, se intreaba Tutuianu.

Comments are closed.