ACTUALITATE — 3 aprilie 2013 at 08:57

Madalin Neacsu, suspendat peste noapte

by

Incredibil, dar adevarat. Ceea ce se intampla la AJF Calarasi depaseste orice limita a imaginatiei, nu doar a bunului simt! Aseara, Comisia de Disciplina a analizat incidentele de la meciul dintre Independenta si Manastirea. Celor de la Venus li s-a comunicat ca jucatorul Adrian Oprea – Motorina a primit o suspendare de 12 etape. Jucatorul Madalin Neacsu, de la Unirea Manastirea, cel care a avut un conflict violent cu Motorina, nu a fost suspendat. Asta a fost aseara. Peste noapte, s-a schimbat!

Viceprimarul comunei Manastirea, Bogdan Gingasu, a sunat astazi la Calarasi pentru a afla ce sanctiune s-a dictat impotriva celor de la Independenta. „Dupa ce ni s-a comunicat ca a pierdut meciul cu 3-0, ca nu am primit nici o amenda si ca jucatorul nostru nu a fost suspendat deloc, am plecat linistiti spre casa. Astazi am sunat la Calarasi ca sa aflu ce suspendare i s-a dat lui Motorina. A raspuns doamna Nita Miron, care mi l-a dat la telefon pe domnul Pandrea. Acesta mi-a comunicat ca jucatorul nostru a primit o suspendare de doua etape. Mi se pare incredibil asa ceva. Au schimbat decizia peste noapte. Nu ne-au pus sa semnam nici un proces verbal, absolut nimic. Pur si simplu ne-au spus decizia si am plecat acasa. O sa vorbesc cu primarul ca sa vedem ce trebuie sa facem. Lucrurile nu trebuie sa ramana asa. Este bataie de joc”, a declarat Gingasu.
Dumitru Pandrea, presedintele Comisiei de Disciplina, explica fenomenul SF care s-a petrecut la AJF Calarasi. „Asa este, hotarasem sa nu suspendam jucatorul de la Manastirea, dar am schimbat decizia dupa ce am stat de vorba cu unul dintre arbitrii asistenti. Aceasta este decizia corecta. Cei de la Manastirea au plecat inainte de a le comunica decizia. Am iesit afara ca sa-i chem in sala, dar ei nu mai erau. Nu s-a facut proces verbal pentru ca acesta trebuia scris la calculator si nu era nimeni acolo care sa poata face procesul verbal. Dupa ce am stat de vorba cu arbitrul asistent, astazi am discutat si cu ceilalti membri ai Comisiei de Disciplina si am luat decizia cea mai buna”, a precizat Pandrea, refuzand sa precizeze numele arbitrului care a depus o marturie in urma careia s-a schimbat decizia. Dumitru Pandrea a avut o cariera remarcabila ca politist, dar prin felul in care sta acum drepti in fata unui personaj caraghios precum Bratu Cataros nu face altceva decat sa pierdeti un capital de imagine foarte important. Pacat! Nu se poate ca sedintele sa se incheie fara intocmirea unui proces verbal. Un jurist cu experienta considera asa ceva ca fiind inadmisibil.

No Comments

  1. era de ris daca fotbalistul de la minastirea nu era suspendat. doar procedura a fost una bizara. oricum cam putine etape si pentru el

  2. @gura – sunt total de acord cu tine! Nu se poate ca ala sa scape de suspendare. Nu discutam sanctiunea, ci modul in care s-a petrecut. Ma mira atitudinea pasiva a unor oameni precum Dumitru Pandrea, Marin Stefan sau Viorel Stefan.