SPORT — 3 aprilie 2013 at 10:02

"Delegatii echipelor sunt imbecili"

by

Nicolae Eftene a ramas mut de uimire in momentul in care a aflat ca o decizie a Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a fost schimbata peste noapte. Antrenorul care a readus Oltenita pe harta fotbalistica a judetului este de parere ca toate neregulile care se petrec in Liga Tractoristilor se infaptuiesc cu acordul delegatilor echipelor. Acestia nu cunosc regulamentul si nu au curajul sa-si impuna punctul de vedere in fata lui Bratu Cataros.

Actualul presedinte al AJF Calarasi este incoltit din toate partile. Nu mai are sprijin politic si se confrunta cu probleme financiare grave. Sunt sanse foarte mari ca la urmatoarele alegeri, programate la inceputul anului viitor, Cataros sa nu mai fie ales. Deocamdata sunt patru oameni care vor sa-i ia locul, dar acestia refuza sa-si anunte public intentiiile din cauza faptului ca nu au obtinut sprijin din partea oamenilor politici.
Doar Nicolae Eftene este cel care recunoaste inca de pe acum ca va candida. Olteniteanul ii arata cu degetul pe delegatii echipelor din Liga Tractoristilor si considera ca Bogdan Gingasu, viceprimarul comunei Manastirea, are ocazia sa intre in istoria fotbalului calarasean daca va ajunge sa se adrese Federatiei Romana de Fotbal pentru rezolvarea scandalului in care se afla acum echipa antrenata de catre Jean Oprea. „Delegatii echipelor sunt niste imbecili. Din cauza lor nu se poate face nimic. Ei asculta ordinele primarilor, iar aia sunt niste cretini, nu se pricep la fotbal, nu cunosc regulamentul, nu au ce cauta in fenomen. Cataros face ce vrea din ei. Bogdan Gingasu este singurul care poate schimba ceva in acest moment. Nu este normal sa nu se intocmeasca proces verbal. El trebuie sa atace decizia Comisiei de Disciplina si sa ajunga pana la Federatie. Comisia aia este ilegal constituita. Cei din Comisiei sunt in conflict de interese. Nu au voie sa fie in Comisiei si sa mearga si la meciuri ca observatori. Daca Bogdan Gingasu o sa atace decizia asta, ei n-au cum sa nu castige. El are acum ocazia sa intre in istorie. O sa-l respecte tot judetul daca o sa faca asta”, este de parere Nicolae Eftene.
Costel Perca, delegatul Unirii Manastirea, spune despre Dumitru Pandrea, presedintele Comisiei de Disciplina, ca este un om minunat. Poate careva sa-l contrazica?

No Comments

  1. fost militian si incompetent coleg cu cataros.