SPORT — 3 aprilie 2013 at 10:26

Costel Perca: "Am fost luati de prosti"

by

Modul in care s-a schimbat decizia Comisiei de Disciplina in ceea ce priveste incidentele de la meciul dintre Independenta si Manastirea ramane un mister. Se poate realiza chiar si un film SF, cu Bratu Cataros in rolul principal. Costel Perca, delegatul Unirii Manastirea, sustine ca decizia Comisiei de Disciplina a fost schimbata de catre Dumitru Pandrea la insistentele presedintelui AJF Calarasi. Pandrea infirma, sustinand ca Bratu Cataros nu este in localitate.

„Domnul Pandrea s-a purtat frumos cu noi. Nu imi venea sa cred. Se comporta cu noi atat de delicat incat mi-a dat impresia ca ii este frica sa nu facem scandal. Ne-a spus ca noi vom pierde meciul cu 3-0 si ne vor da un avertisment. Eu i-am povestit ca mi-a fost frica sa nu ne omoare cei de la Independenta. Eu am mai trait o secvente asemanatoare in urma cu doi ani, la Fundulea, cand am fost batut de jucatorii formatiei gazda si am stat trei zile in spital. Dupa ce ne-a ascultat, domnul Pandrea ne-a comunicat decizia si ne-a spus ca putem pleca acasa”, a povestit Perca.
Astazi, viceprimarul Bogdan Gingasu, l-a anuntat ca decizia Comisiei de Disciplina a fost modificata. „Pur si simplu nu mi-a venit sa cred. Primarul Marian Iancu era in stare de soc. A inceput sa vorbeasca singur. Am fost luati de prosti, exact ca niste copii carora le dai 10 lei seara si dimineata le ceri bani inapoi. Bogdan Gingasu mi-a spus ca a vorbit cu Pandrea, care i-a comunicat ca Bratu Cataros a insistat foarte tare ca jucatorul nostru sa fie suspendat doua etape. Este incredibil asa ceva”, a completat oficialul Unirii Manastirea.

No Comments

  1. bai tigane jegos cine ma a vrut sa te omoare nu te-a atins nimeni cu un deget voi ce vreti jucatorul vostru a inceput scandalul si el sa nu primeasca nimic iar viceprimaru si primaru sa se ocupe comuna si de stadion ca asta toamna cind am jucat la voi in asa zisa tribuna oficiala a voastra avea rahat uscat asta reflecta valoarea voastra de rahat in ploaie