ACTUALITATE — 30 martie 2013 at 19:04

"Cotea ne-a provocat tot timpul"

by

In fotbalul calarasean s-a brevetat functia de ruda a finantatorului. La Dunarea, Cristi Ivanciu, fiul lui Viorel Ivanciu, cel care duce in spate echipa fanion a judetului, ocupa functia de director sportiv. Este apropiat de jucatori, poate chiar prea apropiat. O situatie asemanatoare exista la Independenta, unde Ionut Anghel, nepotul finantatorului Constantin Anghel, pastreaza un echilibru intre conducatori si jucatori. Nu i s-a dat functia de director sportiv pe motiv ca la echipele mici nu conteaza ca scrie pe legitimatie, ci ceea ce faci pentru club.

Ionut Anghel a fost prezent la meciul disputat astazi la Independenta si critica jocul slab al elevilor lui Ilie Zeciu. Cand vine vorba despre incidentul dintre Adrian Oprea si Madalin Neacsu, nepotul fostului primar este destul de rezervat. „Noi am jucat slab, asta e adevarul, asta ne deranjeaza pe toti, ca echipa n-a jucat nimic. La faza de la care a pornit scandalul, Motorina a fost lovit, apoi a ripostat si el. Cei de la Manastirea au parasit terenul pe motiv ca i-ar fi furat arbitrul, dar ei uita sa spuna ca jucatorii lor au jucat foarte dur. Cotea ne-a provocat tot timpul, injura mereu, la fiecare decizie arbitrului a avut ceva de comentat. Ma surprinde un astfel de comportament din partea lui. Vara trecuta, dupa ce am castigat meciul de baraj, a venit la noi la petrecere, i-am dat sa bea. Atunci am fost oameni cu el, iar acum ne-a injurat. Noua nu ne pica bine deloc acest incident. Iar o sa spuna lumea ca am castigat nemeritat. Oricum, arbitrajul a fost slab de tot, fara personalitate. Fluiera atat de incet incat abia se auzea. N-a stiut sa se impuna deloc”, a declarat Ionut Anghel.
Dupa ce Venus Independenta a castigat meciul de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a, Gabriel Cotea s-a autopropus la campioana judeteana. Din pacate pentru el, negocierile au fost purtate cu Emil Ciortan, care nu mai facea parte din staff-ul celor de la Coadele.

Comments are closed.