SPORT — 30 martie 2013 at 18:50

Bataie intre tigani la Independenta

by

Scandal monstruos la meciul dintre Independenta si Manastirea. Oaspetii s-au retras de pe teren in minutul 76, intr-un moment in care gazdele conduceau cu 2-0. Adrian Oprea – Motorina, de la Venus, si Madalin Neacsu, de la Unirea, ambii tigani, s-au luat la bataie pe terenul de joc. Totul a degenerat intr-o incaierare generala cum nu s-a mai vazut vreodata la Independenta.

Speriat, Bogdan Gingasu, viceprimarul comunei Manastirea, si-a scos echipa de pe teren. Mai mult ca sigur, partida va fi omologata cu scorul de 3-0 in favoarea gazdelor. Ramane de vazut ce sanctiuni se vor dicta impotriva batausilor. In alte cazuri s-au dat suspendari pe viata sau de cel putin 2 ani. Din cate se pare, rapoartele arbitrului Cristian Coman si observatorului Constantin Dobrin sunt destul de blande, asa ca nu mare trebuie sa va fie mirarea daca Motorina o sa se aleaga cu o suspendare de maximum doua etape.
Liga Tractoristilor, etapa a 19-a, rezultate
Rapid Ulmeni – Viitorul Sohatu 4-2
Dunarea Ciocanesti -Fortuna Tamadau 3-0
Venus Independenta – Unirea Manastirea (intrerupt in minutul 76)
Agricola Borcea – Dinamo Sarulesti 5-1
Steaua Radovanu – Victoria Lehliu Gara 3-1
Progresul Fundulea – Inainte Modelu 2-2
Victoria Dragos Voda – CS Curcani 1-0
Avantul Dor Marunt – Viitorul Plataresti 4-1

No Comments

  1. acest MOTORINA nu mai are ce sa caute in fotbal.e un jucator f rau si indisciplinat.au ajuns de ras cei de la ajf ca il iarta mereu

  2. Moarte tiganilor!

  3. Membrii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) au decis creşterea amenzilor pentru discriminarea unei persoane fizice şi a unui grup. Astfel, cine discriminează o persoană riscă o amendă între 1.000 şi 30.000 de lei, iar cine jigneşte un grup riscă între 2.000 şi 100.000 de lei amendă.
    Dacă îi spui cuiva „ţigan” în loc de „rom” sau îl jigneşti verbal rişti să plăteşti mii de lei. Te dau aia in judecata cica se bateau ca i a discriminat arbitrul si i a eliminat.

  4. moarte tiganilor, din cauza lor s-a dus tara de rapa, am fost in Germania si oamenii sunt traumatizati din cauza lor.Tiganilor muriti…

  5. exista si tigani de calitate, la fel cum exista si unguri de calitate
    nu trebuie sa etichetezi oamenii in functie de culoarea tenului