SPORT — 27 martie 2013 at 18:58

Probleme in paradis

by

Unirea Manastirea a trecut peste criza din turul campionatului si a inregistrat doua victorii consecutive, lucru ce reprezinta o premiera in actuala editie a Ligii Tractoristilor pentru formatia antrenata de catre Jean Oprea. Tehnicianul nu are insa parte de liniste. Relatia sa cu jucatorii este una cat se poate de rece. In plus, conducatorii clubului ii cauta un inlocuitor lui Oprea.

Jean Oprea, care este asteptat la „cotitura” in meciul de la Independenta, nu este singurul nemultumit. Fundasul Radu Vlad este suparat pentru ca viceprimarul Bogdan Gingasu nu si-a respectat promisiunile si ar vrea sa plece de la Manastirea.

No Comments

  1. VA SALUT DOMNILOR EU SUNT DELEGATUL ECHIPEI UNIREA MINASTIREA CINE VA MINTE PE VOI ASEMENEA PROSTII NU STIU HMMMM. , PERSONAL NU STIU CA DOMNUL JEAN OPREA SA FIE INLOCUIT PENTRU CA ECHIPA JOACA BINE DUPA SI CUM VOI SPUNE-TI CA ARE 2 VICTORII LA RAND IAR DE RADU VLAD PLEACA CA NU MAI POATE SA MAI JOACE FOTBAL DOMNILOR II ESTE DOR DE OLTENITA ACOLO SA NASCUT, ACOLO A CRESCUT, ACOLO II SUNT PARINTI SI MAI MULTE NU CA VEZI DOAMNE NU ILA ONORAT DOMNUL VICEPRIMAR GINGASU BOGDAN TOATE LUMEA STIE CA IA DAT CASA IN MINASTIREA AVEA UN ONORARIU FRUMOS PE LUNA DOMNUL VLAD RADUCU SI MAI MULTE ASA CA NU MAI COMENTATI PROSTIIIIIIIIIIIIIII MULT SUCCES DOMNILOR !!!!!
    CU STIMA !!
    COSTI PERCA

  2. Nu stiu daca sunteti mai buni la fotbal, dar la limba romana…