SPORT — 26 martie 2013 at 19:33

"A fost cel mai slab meci din viata mea"

by

Rana provocata de infrangerea in fata Chirnogiului se vindeca greu la Dunarea Calarasi. Marius Nicodim, cel care le-a facut gazdelor cadou primele doua goluri, nu isi poate explica evolutia catastrofala din derby-ul judetului. Mijlocasul a fost schimbat la pauza si in jocul echipei lui Bogatu s-a vazut o schimbare. Insuficient pentru ca Dunarea sa intoarca rezultatul de pe tabela de marcaj.

„De cand am ajuns acasa, la Brasov, m-am tot gandit la meciul de la Chirnogi. Nu pot sa-mi explic cum am putut sa joc asa de prost. Este cel mai slab meci din viata mea. Nu am nici o scuza. Trebuie sa accept toate criticile ce mi s-au adus pentru ca sunt vinovat. Sper sa trec peste acest episod si sa demonstrez ca valoarea mea este cu totul alta”, a declarat Marius Nicodim.
Contractul jucatorului expira la finalul campionatului, iar conducatorii nu vor sa-i mai prelungeasca intelegerea. Chiar daca nu este un jucator problema, mijlocasul este tratat cu raceala de catre cei din staff-ul tehnic din cauza faptului ca se plange mereu oamenilor din conducerea administrativa. Nicodim a venit la Dunarea in urma cu un an. De atunci, el a facut un singur meci mare, in vara anului trecut, impotriva celor de la Steaua Silistea, echipa din Liga a IV-a Constanta. Desi a evoluat ca fundas central la FC Botosani si Victoria Branesti, jucatorul se incapataneaza si cere sa joace mijlocas defensiv la Dunarea Calarasi.

No Comments

  1. Dute ba si lasa.ne ca ne.ai nenorocit!!!!