SPORT — 23 martie 2013 at 21:01

Virgil Nitoi: "Sunt un antrenor excelent"

by

Victoria in fata Dunarii Calarasi a declansat o bucurie de nedescris in vestiarul chirnogenilor. Jucatorii au cantat, iar antrenorul Virgil Nitoi a fost aplaudat de catre spectatori. Tehnicianul gazdelor nu este de acord cu cei care spun ca echipa sa a obtinut cele trei puncte doar pentru ca a avut mai mult determinare. In plus, Nitoi este ironic si la adresa celor de la Dunarea Calarasi si promite ca in sezonul viitor echipa sa va ataca promovarea.

„Am auzit ca cei de la Dunarea Calarasi au reclamat arbitrajul dupa meciul de la Chirnogi. Nu inteleg de ce au facut lucrul acesta, dar nu e treaba mea, nu ma bag. Nu i-am batut pe determinare, ci pe desteptaciune. Faza din care am obtinut penalty-ul este una lucrata la antrenament. Lumea trebuie sa stie ca eu am in spate un profesor de sport, pe Adrian Cristea, care face o foarte buna pregatire fizica. Acest lucru este foarte important. Langa Adrian Cristea vin eu, care sunt un antrenor excelent, si impreuna putem face echipa in asa fel incat sa ne batem cu oricine. Am facut rost de doi sponsori puternici si in sezonul viitor ne vom lupta la promovare in seria de 18 echipe. Ma deranjeaza faptul ca cei de la Calarasi, care au un buget mai mare ca al nostru, spun ca noi avem jucatori grasi. Nu sunt grasi, asa este constitutia lor. Eu i-am batut avand in poarta un pandar, pe Madalin Mitrea, care are 80 de kilograme. Asta trebuie sa le dea de gandit celor de la Calarasi. Asteptam de mult timp aceasta victorie. A fost cel mai important meci al campionatului si am simtit o bucurie imensa. Dunarea trebuie sa tine cont ca nu ne-ar fi batut nici daca pe teren ma aflam eu si cu secundul meu”, a declarat Virgil Nitoi.
 
 

No Comments

  1. Greu de crezut o promovare,,daca ne combina cu echipele de ilfov sa fim fericiti daca scapam de retrogradare,,oricum felicitari echipei din Chirnogi,a umilit echipa Dunarii Calarasi din toate punctele de vedere..

  2. prin tribune se vorbea ca la anul primarul din chirnogi nu va mai tine echipa iar voi va ganditi la promovare…e greu mai ales cu serie de 18 echipe…

    • Pana sa va doriti promovarea ar trebui sa va ganditi cum ajungi in siguranta pana la marginea terenului. Sau poate conducerea pune la dispozitie tancuri cu senile