SPORT — 23 martie 2013 at 20:50

"Ne-au batut unii mai grasi ca mine"

by

Jucatorii Dunarii Calarasi nu au constientizat importanta meciului pe care l-au pierdut astazi, la Chirnogi. A fost un derby pe care gazdele l-au castigat si s-au incoronat regina judetului. Din pacate, echipa fanion a judetului a ajuns sa nu mai sperie pe nimeni. Chirnogenii au dreptul sa se mandreasca cu suprematia lor cel putin inca un an de acum inainte. Avand in vestiar jucatori din Brasov, Fetesti, Galati, Bucuresti, Campulung Muscel sau Constanta, Dunarea si-a pierdut identitatea.

Singurii care au constientizat importanta jocului de la Chirnogi au fost antrenorii si conducatorii. Virgil Bogatu a fost si de aceasta data un car cu nervi. Si are toate motivele sa fie asa din moment ce jucatorii sai au crezut ca pot castiga meciul cu rivala de moarte doar daca intra pe teren. Jucatorii Dunarii sunt campioni mondiali la gasit scuze. Au dat vina pe suprafata de joc. Bancuri! Ambele echipe au jucat pe acelasi tapsan. In plus, daca nu va place unde jucati, sunteti liberi sa plecati la Liga a II-a sau Liga I daca aveti valoare. Nu va tine nimeni cu forta la Calarasi.
Presedintele Dunarii Calarasi, Costica Stefan, era orb de suparare la finalul meciului de la Chirnogi. A jucat fotbal pentru echipa pe care o conduce si nu si-a permis niciodata sa intre pe teren doar ca sa ponteze inca o prezenta in tricoul galben-albastru. „Nu pot sa-mi explic cum e posibil ca o echipa care are toate conditiile poate sa joace atat de prost. Salariile sunt platite la timp, au trei mese pe zi, avem 17 jucatori carora le oferim cazare, iar ei nu sunt in stare sa lege trei pase. Nu stim ce sa le mai facem. M-am dus peste ei la pauza si le-am zis ca nu ii mai las sa urce in autocar daca ne bate Chirnogiul. Au jucat lamentabil. Vom lua masuri impotriva jucatorilor. Ne-au batut unii mai grasi ca mine. Nu pot sa-mi revin de suparare. Meciul a fost urat, dar Chirnogiul a avut atitudine. La noi au fost jucatori pe care nu i-am recunoscut. Nu vreau sa ma apuc sa dau nume, dar si daca as da, ar insemna sa nominalizez toata echipa. Noi facem tot posibilul pentru ca jucatorilor sa nu le lipseasca nimic, dar lor le lipseste exact ceea ce au avut cei de la Chirnogi, ambitie. Nu sunt in stare sa faca o preluare, nu am avut posesie, n-am avut nimic. Eu, la varsta mea, daca ma duc la Stefan cel Mare, unde m-am nascut eu, si joc fotbal acolo, tot se cunoaste ca sunt fotbalist, ca am cunostintele elementare, stiu sa lovesc mingea corect. La ei n-am vazut nici macar asta”, a declarat Stefan. Diferenta dintre fotbalistul Costica Stefan si cei care populeaza abuzic vestiarul Dunarii este uriasa. Costica Stefan a plecat de la Stefan cel Mare si a ajuns un nume in judet, s-a realizat profesional de pe urma fotbalului. Numai de pe urma fotbalului! A inteles ca unica sa sansa in viata este fotbalul si a profitat de ea. Fotbalul iti ofera sanse, fotbalul nu se roaga de tine. Jucatorii de acum ai Dunarii nu pot fi numiti fotbalisti. Pe ei, daca ii calca maine tramvaiul – lucru pe care nu-l dorim nimanui – nu stie nimeni cum ii cheama. Au trecut degeaba prin curtea stadionului.
 

No Comments

  1. Chirnogean

    Consiliul judetean ar trebui sa fie mai atent cu distribuirea banilor catre cluburile sportive din judet..

    • Voi de la chirnogi ar trebui in primul rand sa iesiti din evul mediu. Si sa asfaltati strada pana sa cereti bani de la consiliu judetean. Nu stiu cum a fost omologat saracia aia de teren . Daca ar trebui sa primiti bani ar fi bine sa ii dati celor care vin cu masina la meci si dupa meci trebuie sa o spele . Aveti un teren nou. Cu 10 locuri pe scaune dar tot prin noroi si prin curtile oamenilor ajungi la el

  2. ambitie nu prezenta

    bogdanele ambele echipe au jucat p acelasi teren…diferenta este ca cei de la chirnogi isi doresc sa isi primeasca banii cuveniti iar cei d la dunarea isi primesc banii degeaba…poti sa pacalesti fotbalul o perioada dar pana la urma fotbalul te pacaleste pe tine…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *