SPORT — 23 martie 2013 at 21:12

Dunarea, in tricourile blestemate!

by

Dupa jocul foarte bun din partida cu Juventus Colentina, Dunarea Calarasi a evoluat lamentabil la Chirnogi. Victoria gazdelor nici nu poate fi pusa la indoiala. Trecand peste analiza jocului, merita facuta o remarca. Echipa fanion a judetului a evoluat intr-un echipament galben care nu ii poarta deloc noroc. Acesta a fost primit de la Bratu Cataros, presedintele AJF Calarasi.

Echipamentul ar fi trebuit folosit de catre selectionata judeteana de juniori, insa asa ceva nu exista la Calarasi. Ca urmare, tricourile lui Cataros, primite de la FRF, au ajuns la Dunarea. In acest echipament de culoare galbena, echipa lui Virgil Bogatu a inregistrat infrangeri pe linie. A pierdut in tur la Axintele si la Metaloglobus Bucuresti, iar in retur s-a ales cu zero puncte dupa meciurile cu Juventus Colentina si Victoria Chirnogi. Pentru a depasi criza, n-ar fi rau daca Dunarea ar renunta la acest echipament ce pare blestemat. Decat sa joci in tricourile lui Cataros, mai bine joci cu mana sus! La Chirnogi, cel care a cerut ca echipa sa joace in galben a fost antrenorul Virgil Bogatu.
 

No Comments

  1. Articolul asta este o ironie ca raspuns la scorul inregistrat sau chiar crezi in Ileana Cosanzeana? Daca este doar o ironie, inteleg de ce nu poti scrie mai mult. In schimb, daca este ceea ce gandesti, poate mai gasiti 10 echipamente purtate de-alungul timpului de nr. 10 de la echipa nationala, Gheorghe Hagi, astfel, dunarea v-a inregistra succes dupa succes, pe rand, in liga a 3-a, in lina a 2-a, in prima liga si, de ce nu, in liga campionilor. Sau, daca nu se doreste sa se ajunga pana acolo, din lipsa fondurilor, lasati sa joace pe teren doar echpamentele.

  2. E greu cu limba romana, academiciene!

  3. @marian: Am mai vazut si eu comentarii scrise aiurea,dar asta m-a dat pe spate,n-are nici un inteles..