Special — 21 martie 2013 at 13:48

Uite ce suporter! Il vrei la Dunarea?

by

No Comments

  1. voi astia care tine-ti cu echipe mici din romania sunte-ti frustati ca steaua are rezultate.nu aveti de ce sa va luati si va luati de lucruri dastea marunte.cad 18 mil de oameni tin cu o echipa e normal sa fie si suporteri dastia.noi celebram castigare cupei campionilor altii celebreaza ca au facut un incendiu pe stadion.asta e diferenta dintre o echipa mare si niste echipe de 2 lei(vechi)noi am scos-o pe ajax din europa league,si am batut detinatoare ligii campionilor,voi nici nu stiti cum e sa joci in grupele europa league,nu mai zic de champions league. CAUTARE GOOGLE : dinamo CHAMPIONS LEAGUE,NICI UN REZULTAT GASIT!!!!!!!

  2. v-a batut chiajna
    si cu asta am spus tot
    chiajna e un fel de chirnogi

  3. da,nea batut chiajna,dar si real madrid a pierdut in cupa cu o echipa de liga a 3 a, dinamo cand a iesit in europa a facut un singur lucru,a facut romania de ras,si aici ma refer la 17 Nentori, Knattspyrnufelag, Elfsborg şi Nijmegen,Vorskla Poltava.echipele mari joaca in europa,acolo unde steaua a aratat cine e.si legat de suporteri nu stiu daca ai vazut declaratia lu rafa benitez,cand a zis ca nu stie daca aia e valoare lu steaua,sau suporterii stelei au reusit sa ii impinga pe stelisti spre victorie.si nu uita ca am batut CAMPIOANA EUROPEI si echipa care se afla pe locul 1 IN LUME LA ORA LA CARE S_A JUCAT MECIUL!!!!!!!!!!!!!!

  4. chiajna fata de echipele enumerate mai sus e un fel de barca pt dinamo.si cand am jucat serios cu chiajna le-am dat 6,si daca stau sa ma gandesc nici nu ne-a batut.pt ca s-a terminat 0-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!asa ca………………