SPORT — 19 martie 2013 at 10:26

Budesti, in semifinalele Cupei Romaniei

by

Sportul de performanta se imbratiseaza din nou cu locuitorii orasului Budesti. Priceperea lui Costica Sima in management sportiv da si sezonul acesta roade. CS Budesti nu straluceste in campionat, dar asta numai pentru ca budestenii isi canalizeaza eforturile pe castigarea Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Echipa din „orasul negru” este deja calificata in semifinale.

Adversarul din faza sferturilor, Fortuna Tamadau, a refuzat sa se prezinte la meciul de maine. Acesta decizie nu are absolut nici o legatura cu faptul ca la Budesti se joaca cu talpa la gat. Cei de la Tamadau considera ca o deplasare in cursul saptamanii ar fi tare obositoare pentru jucatori. „Lasati-ne sa ne pregatim pentru Liga Tractoristilor”, a fost mesajul pe care primarul Constantin Chirica l-a trimis prin fax la AJF Calarasi in momentul in care a aflat ca echipa sa trebuie sa joace la Budesti. Fortuna prefera sa se odihneasca in cursul acestei saptamani pentru a fi la capacitate maxima sambata, cand are loc meciul cu Avantul Dor Marunt. Echipa din Tamadau se afla pe loc retrogradabil in clasamentul Ligii Tractoristilor si nu-si mai permite nici un pas gresit. Constantin Chirica recunoaste si faptul ca echipa sa n-ar avea nici o sansa in fata puternicei formatii din Budesti, motiv pentru care chiar a dorit sa-i transmita un mesaj de felicitare si lui Costica Sima. Numai ca presedintele budestenilor, care inca n-a aflat ca nu mai conduce Dunarea Calarasi, era plecat la coafor in momentul in care pe faxul clubului sau a ajuns mesajul de felicitare de la Tamadau. Hartia a fost furata, din reflex, de catre angajatii gruparii budestene, astfel ca Sima n-a mai avut ocazia sa se bucure de cuvinte dulci ale celor din Tamadau.
Un alt meci care nu se va desfasura in sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu este cel dintre Avantul Luica si Dunarea Ciocanesti. Gazdele au refuzat sa organizeze jocul cu liderul Ligii Tractoristilor in semn de protest ca nu li s-a permis sa-si masoare fortele cu CS Budesti, cea mai galonata formatiei din istoria fotbalului calarasean. In aceste conditii, presedintele AJF Calarasi, Bratu Cataros, s-a vazut nevoit sa puna pe tabelul sferturilor de finala doar doua partide. Este vorba de Victoria Dragos Voda – Spicul Valcelele si Soimii Unirea – Venus Independenta.

No Comments

  1. Cum te poti prezenta la un astfel de meci, nu sunt suficienti bani si pentru armuri, la Budesti inca se joaca fotbal fara minge ( sau probabil este tot neagra dar nu o vedem noi).La Budesti fotbalul este un fel de adunare adhoc unde ” sacalii societatii” isi pot pune in evidenta defectele prin care ne-am facut „cunoscuti” in Europa. In frunte cu stramosul si preistoricul urmas al omului de odinioara ” simasapiens”, un om caruia pamantul ii este foarte idulgent pentru ceea ce reprezinta el pentru aceasta societate ” hei tataie nu mai instiga „satra” la razboi, educa-i si fiti civilizati”.Pacat ca aceasta zona face parte din suprafata teritoriala a Romaniei, focar de infectie pentru societatea romana.Moarte tiganilor……..