SPORT — 16 martie 2013 at 17:51

Lucky Venus! Curcani, fara 4 titulari

by

Venus Independenta a reusit inca o victorie fara istoric. Cu „doar” noua goluri au plecat spre casa cei de la Curcani. Formatia vizitatoare nu s-a prezentat la jocul de juniori si a pus infrangerea seniorilor la o diferenta atat de mare pe seama faptului ca patru oameni de baza nu au putut face deplasarea. Dupa victoria de azi, Barcelona de Calarasi se mentine la doua puncte in spatele liderului, Dunarea Ciocanesti, care a trecut fara prea mari probleme de Viitorul Sohatu, scor 5-2.

Infrangerea celor de la Curcani era una previzibila, dar adanceste drama jucatorilor antrenati de catre Constantin Zamfir – Zamba. Echipa este pe locul 13, are -10 la adevar si se chinuie sa supravietuiasca in Liga Tractoristilor. Rapid Ulmeni, alta echipa aflata pe loc de baraj, a pierdut cu 4-2 la Borcea, dar se consoleaza cu faptul ca formatiile aflate mai jos in clasament, Tamadau si Plataresti, au pierdut fara drept de apel.
Dintre echipele clasate de la locul 12 in sus, singura care are emotii in acest moment este Steaua Radovanu, formatie care in retur nu a evoluat niciodata pe teren propriu. Situatia va ramane neschimbata si dupa etapa viitoare, cand elevii lui Marian Speriatu se vor deplasa la Ulmeni. Daca gazdele nu vor castiga, se pot incolona spre Categoria Remorca.
Dragos Voda, Borcea si Sarulesti sunt echipele din a doua parte a clasamentului ce si-au imbogatit zestrea de puncte in aceasta runda si s-au indepartat de zona nisipurilor miscatoare. De retinut insa ca etapa viitoare, Dunara Ciocanesti se va deplasa la Sandulita, pentru meciul cu Dinamo Sarulesti. Un meci deosebit de greu pentru ambele formatii. Daca pleaca cu trei puncte, liderul mai face un pas in fata spre titlul de campioana judeteana. Numai ca gazdele nu isi permit o infrangere din cauza unui deficit de patru puncte in clasamentul adevarului.
In etapa desfasurata astazi in Liga Tractoristilor, o singura echipa a castigat in deplasare. Inainte Modelu s-a impus cu 1-0 la Lehliu Gara. „Sunt multumit de joc. Baietii au jucat foarte bine. Ne-a incomodat foarte tare agresivitatea gazdelor. Au fost rai cei din teren, dar mai ales cei din tribune. Au vrut sa intre in teren, tot timpul au vociferat”, a declarat Marius Paun, antrenorul celor de la Inainte Modelu. Echipa de langa Calarasi are acum o zestre de 8 puncte in clasamentul adevarului, fiind pe pozitia a treia, dupa Ciocanesti, +17, si Independenta, +15. Etapa viitoare, terenul numarul doi din incinta Stadionului Tineretului din Calarasi va fi gazda unui derby de traditie. Inainte Modelu se va duela cu Venus Independenta.
Liga Tractoristilor, etapa a 17-a, rezultate
Agricola Borcea – Rapid Ulmeni 4-2
Venus Independenta – CS Curcani 9-0
Dunarea Ciocanesti – Viitorul Sohatu 5-2
Unirea Manastirea – Steaua Radovanu 6-1
Victoria Dragos Voda – Fortuna Tamadat 4-1
Victoria Lehliu Gara – Inainte Modelu 0-1
Avantul Dor Marunt – Dinamo Sarulesti 4-4
Progresul Fundulea – Viitorul Plataresti 5-0
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *