SPORT — 15 martie 2013 at 15:44

Fotbal cu gust prea sarat

by
Dupa o victorie la limita in prima etapa a returului, Olimpia Rm. Sarat urma sa dea piept vineri 15 martie cu ocupanta locului 7, Victoria Chirnogi. Partida se anunta una dificila pentru ramniceni deoarece formatia calaraseana era una ce a avut rezultate bune, cu un joc pe masura, in turul campionatului si venea si cu un moral bun dupa egalul de pe teren propriu impotriva formatiei Juventus cand a reusit sa revina de 2 ori pe tabela.
Toate aceste lucruri au fost spulberate inca din primul sfert de ora cand ramnicenii conduceau deja cu 2-0. Olimpia a inceput in forta si, chiar in min. 1, Nicolita scapa singur cu portarul care nu a avut de ales si a facut cadou o lovitura de pedeapsa de la punctul cu var si un rosu primit meritat. Executa Bogos si 1-0 …
Nu trec alte 10 minute si Nica majoreaza avantajul pe tabela iar ramnicenii isi fac astfel partida mult mai usoara.
Cu un om in plus si cu ascendentul moral al celor 2 goluri marcate in debutul meciului, Olimpia pune stapanire pe joc si, in minutul 21, Butoi executa parfect o lovitura libera de la circa 18 metri … portarul este batut si 3-0.
Acelasi Butoi isi trece in cont dubla cu 2 minute inainte de pauza.
A doua repriza, oaspetii au iesit mai curajosi pe teren si incearca sa plimbe balonul in timp ce ramnicenii incearca sa isi dozeze efortul si sa isi odihneasca si cativa jucatori de baza pentru etapa urmatoare cand vor da piept cu ocupanta locului 1, Viitorul Axintele. Pe acest fond, tabela nu va mai suferi decat o modificare, in dreptul oaspetilor, prin golul marcat de Panait pe final de partida.

 

Comments are closed.