Special — 14 martie 2013 at 08:43

Eugen Ilie, incantat de CSM Calarasi

by

Pesedistul Eugen Ilie va ajunge directorul CSM Calarasi. Acesta este apreciat in randul organizatiei municipale pentru eforul pe care l-a depus in ultimele campanii electorale. Initial, social-democratii ar fi vrut sa cedeze postul detinut acum de catre Dumitru Chirila catre cei de la UNPR, adica lui Doru Dinca. Lucrurile s-au schimbat la inceputul acestei saptamani, astfel ca postul va ramane al PSD-ului.

Eugen Ilie sustine insa ca nu stie nimic despre dorinta partidului din care face parte de a-l propulsa in fotoliul lui Chirila. „Nu mi s-a comunicat nimic. Presupun ca daca cineva avea de gand sa imi propuna un asemenea post, m-ar fi anuntat. In plus, n-am auzit ca pana acum sa se fi scos la concurs postul de director la CSM Calarasi. Daca se va intampla acest lucru, eu sunt gata sa ma inscriu la concurs. Imi place sportul si mi-ar placea sa lucrez la CSM Calarasi. Deocamdata, insa, nu se pune probleme de asa ceva”, a declarat Eugen Ilie.
Procedura de schimbare a directorului de la CSM Calarasi este deosebit de greoaie. Clubul se afla in subordinea Ministerului Tineretului si Sporturilor, chiar daca primeste finantare si din partea autoritatilor locale calarasene. Primul pas ce trebuie facut este destituirea lui Dumitru Chirila. Dupa aceea, urmeaza numirea unui director interimar, care poate avea un mandat chiar si de un an de zile. Apoi, postul se scoate la concurs si este castigat, de fiecare data, de catre cine trebuie. Deocamdata, nici unul dintre acesti pasi nu a fost realizat. Dumitru Chirila ocupa in continuarea functia de director al CSM Calarasi si se plange ca cei 500.000 de lei pe care Consiliul Local intentioneaza sa-i ofere gruparii sale in acest an inseamna foarte putin. „Numai pentru handbal ar fi nevoie de 13 miliarde de lei vechi. Din pacate, oamenii din Calarasi promit multe si fac foarte putine. Au existat promisiuni ca 8 baieti de la echipa de handbal vor fi angajati la cateva firme din oras, dar acest lucru nu s-a intamplat pana acum. Cel mai bine ar fi ca Primaria sa constituie Handbal Club Municipal Calarasi. Noi suntem in subordinerea Ministerului, suntem foarte atent controlati si nu ne permitem cheltuieli foarte mari. HCM exista la Baia Mare, exista si la Constanta, este cea mai buna forma ce poate fi gasita in acesta moment”, a declarat Chirila.

Comments are closed.