SPORT — 14 martie 2013 at 15:03

Aplaudati-l in picioare pe Bratu Cataros!

by

Suntem un judet de oameni defecti. Nu doar in sport, nu doar in fotbal. Judetul Calarasi este defect de la primul pana la urma cetatean. Fotbalul calarasean este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Am pus asta in „capul” site-ului. Atat de mari au fost neregulile petrecute in ultimii ani incat acum, cand Bratu Cataros a aplicat regulamentul si a decis ca meciul dintre Ciocanesti si Sohatu sa se joace pe terenul primeia, nu putem sa nu ne ridicam in picioare ca sa aplaudam ceea ce a facut presedintele AJF Calarasi.

Seful fotbalului calarasean are foarte multe bube, dar are si armele cu care poate ajunge din nou popular printre microbisti, asa cum era pe vremea cand s-a retras din arbitraj, a condus Dunarea si a ajuns presedintele AJF. Daca va aplica regulamentul si nu va mai lua masuri dupa cum ii dicteaza Nita Miron sau Constantin Dobrin, comicii sai „vicepresedinti”, Liga Tractoristilor va creste in valoare. Treaba unui presedinte de AJF este sa aplice regulamentul, sa sprijine echipele care participa la competitie si platesc zeci de milioane pentru asta. Cataros este sef peste fotbal, pasuieste cluburile care nu au bani si ii protejeaza pe arbitri. Poate prea mult, daca judeci la rece, dar firesc, din moment ce acestia l-au avut candva drept idol. Sa cedezi in fata presiunilor nu e gest de slabiciune, ci e dovada faptului ca ai sange de om in tine. Sa aplici regulamentul pe fond de presiune e dovada de caracter, e demonstratie de forta. Bravo, Cataros! Azi ai fost presedinte. Suntem bolnavi din moment ce am ajuns sa aplaudam normalitatea, dar tu ne-ai dus aici.
Meciul dintre Dunarea Ciocanesti si Viitorul Sohatu se va disputa la Ciocanesti. Brigada de arbitri va fi formata din Ionel Ivanciu, Alin Mogodici si Viorel Birman. Cea mai tehnica brigada a fost insa trimisa la meciul dintre Unirea Manastirea si Steaua Radovanu. Dragos Bidirean, de la Victoria Chirnogi, va arbitra partida ce se va disputa sambata, cu incepere de la ora 15:00. Acesta va fi ajutat la cele doua margini de catre alti doi fotbalisti in activitate. Este vorba de coechipierul sau, Cristi Radu, si de Fanel Porumbel, capitanul de echipa al celor de la CSM Oltenita.
Liga Tractoristilor, etapa a 17-a, sambata, 16.03, ora 15:00
Agricola Borcea – Rapid Ulmeni
Arbitri: Viorel Solomon – Ionel Batan, Catalin Ionita.
Dunarea Ciocanesti – Viitorul Sohatu
Arbitri: Ionel Ivanciu – Alin Mogodici, Viorel Birman.
Avantul Dor Marunt – Dinamo Sarulesti
Arbitri: Cristi Coman – Razvan Ilie, Mihai Constantin.
Victoria Dragos Voda – Fortuna Tamadau
Arbitri: Valentin Porumbel – Gigel Nastase, Daniel Lazar.
Progresul Fundulea – Viitorul Plataresti
Arbitri: Marius Leca – Cristi Birman, Lucian Barzoaga.
Venus Independenta – CS Curcani
Arbitri: Cristi Andrei – Ionel Radulescu, Catalin Ion.
Victoria Lehliu Gara – Inainte Modelu
Arbitri: Virgil Valeanu – Cristi Caraion, Tiberiu Lungu.
Unirea Manastirea – Steaua Radovanu
Arbitri: Dragos Bidirean – Cristi Radu, Fanel Porumbel.

No Comments

 1. Pentru cei care nu stiu….
  ART 11 pct.3….Echipele nu pot renunta la dreptul lor de organizare a jocurilor in favoarea echipelor adverse si nici nu pot juca meciul din organizare proprie pe terenul echipei adverse.
  Cu alte cuvinte…daca Ciocanesti este echipa gazda nu are voie sa joace pe terenul celor de la Sohatu doar pentru ca asa vroiau anumite persoane….vezi articolul de mai sus
  P.S….sa nu mai creada Ion Slic ca le stie doar el pe toate….

 2. regulamentar e ok. moral insa e varza. dar scopul scuza mijloacele. ciocanesti a devenit cumva o echipa aroganta sau rupta de realitate?

 3. oricum nu cistigati locul 1 asa ca nu va mai agitati atit venus este forzzzzzzzzzza mareeeeeeeeee

 4. Se vorbeste prin targ de un telefon primit de primarul din Sohatu din partea omologului sau din ciocanesti pentru ca meciul dintre cele doua echipe sa se joace „unde trebuie” iar gazdele de maine sa suporte cheltuielile legate de organizarea partidei+o naveta de bere pentru oaspeti. Oaspetii au fost de acord si cu delegarea la acest meci a unei brigazi conduse de un mic gazdar.
  Inca ceva baieti implicati mai mult sau mai putin la ciocanesti – nu mai incercati la „indirecte”. A aflat toata lumea. circarilor