SPORT — 13 martie 2013 at 08:16

Sohatu vrea sa se retraga. Din nou!

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a hotarat ca arbitrul Viorel Solomon a procedat corect sambata, cand nu a permis disputarea meciului dintre Sohatu si Dor Marunt. „Centralul” a considerat ca echipa gazda nu respecta regulamentul in ceea ce priveste asigurarea serviciului de asistenta medicala. Aseara, Comisia de Disciplina a dat castigat de cauza oaspetilor, care au obtinut cele trei puncte la „masa verde”.

Decizia luata aseara la Calarasi l-a nemultumit pe Doru Cartan, finantatorul celor de la Sohatu. Acesta intentioneaza sa retraga echipa din campionat. „Mi se pare ca sunt luat de prost. Eu am facut tot ce a fost posibil ca sa nu stric competitia, dar vad ca cei care conduc fotbalul calarasean ar fi vrut ca Sohatu sa nu mai joace. Solomon a venit cu tema clara la meciul de sambata. Nu inteleg de ce i s-a dat dreptate. Pentru ca lumea sa se convinga de cat de bine intentionat a fost arbitrul jocului, spun doar ca am cerut sa scriu ceva in raportul de arbitraj, la rubrica de observatii, si nu m-a lasat. Daca era curat, trebuia sa ma lase sa scriu. Eu cred ca nu mai avem nici un motiv sa jucam in campionatul judetului Calarasi. Am la echipa cativa baieti foarte buni, care ar fi in stare sa vina si pe jos ca sa joace la Sohatu. Cel mai probabil ne vom retrage. Nu putem lupta cu sistemul”, a declarat Cartan. Progresul Fundulea si CS Curcani intentioneaza sa ii ceara lui Cartan sprijin financiar pentru ca in sezonul viitor sa atace titlul de campioana judeteana.
Oficialul celor de la Sohatu este deranjat si de indiferenta cu care Bratu Cataros, presedintele AJF Calarasi, a tratat acest caz. „L-am sunat, i-am explicat cum au stat lucrurile, i-am spus si care a fost pozitia lui Solomon, ca a venit montat, dar vad ca nu l-a interesat. Sa ramana cu Solomon. Eu platesc bani pentru a obtine viza de joc din partea AJF Calarasi, bani foarte multi, dar vad ca Bratu Cataros nu tine cont de acest lucru. Noi, echipele, tinem in spate AJF Calarasi, nu arbitrii. Platim taxe ca sa fim luati de prost”, a marturisit Cartan.
Viorel Solomon are o relatie foarte buna cu Bratu Cataros. De cand George Coman ocupa postul de delegat la Dunarea Calarasi, Solomon a fost soferul presedintelui AJF Calarasi la cateva dintre meciurile pe care acestea le-a urmarit in calitate de observator la Liga a II-a si la Liga III-a.

No Comments

  1. Nu inteleg al cui joc l ar face solomon. daca ajf dorea nu mai inscria echipa din sohatu ca nu are juniori. Poate doar sa avantajeze adversarii care vor castiga cu 3-0

  2. solomon e omul lui iaconi

  3. Domnule delegat de la echipa din Sohatu dumneavoastra nu aveti dreptul sa scrieti in raportul de arbitraj la rubrica observatii suplimentare, insa puteti sa scrieti ce vreti in raportul de observare. Inca ceva, arbitrul nu trebuie sa se echipeze si sa intre pe terenul de joc daca lipseste asistenta medicala. Mi se pare o nesimtire sa vorbiti despre acest lucru cand de fapt este o lipsa de organizare din partea unelor echipe.