Special — 13 martie 2013 at 08:44

Nicolae Eftene iese la atac

by

Ecourile scandalului iscat la faza judeteana a Cupei Hagi – Danone sunt departe de a se fi stins. Nicolae Eftene, antrenorul celor de la Vulturii Oltenita, se situeaza pe aceeasi pozitie cu Daniel Stefan, omologul sau de la Atletic Calarasi. Cei doi tehnicieni dezaproba politica celor de la Portul Calarasi, care au transferat jucatori din judetul Buzau pentru a putea obtine calificarea in faza urmatoare a competitiei.

Eu am bagat un jucator mai mare, am gresit, dar vreau sa explic tuturor de ce am facut acest lucru. Am ajuns la Calarasi in timpul meciului dintre Portul si Atletic. Imediat mi-a sarit in ochi un jucator de la Portul si m-am dus la Ghiuta si l-am intrebat de ce nu joaca la el, la Atletic. Copilul este foarte bun. A facut diferenta. L-am intrebat de unde l-a scos Ticu. Ghiuta mi-a zis ca el n-avea de unde sa-l ia pentru ca jucatorul a fost adus de catre Bogdan Leu, de la Buzau, impreuna cu un portar si un atacant. Atunci m-am enervat. Eu fac fotbal cu olteniteni. Ghiuta face cu calaraseni. Acesti copii vor ajunge peste cativa ani la echipele de seniori pe care le au Oltenita si Calarasi. Daca Portul aduce jucatori de la Buzau, unde vor ajunge jucatorii aia? Nu mai sunt copii in judetul Calarasi? Chiar asa, trebuie sa aducem de la Buzau? Ca sa demonstrez ca avem si noi copii buni, am bagat un jucator mai mare ca sa-i faca marcaj mijlocasului adus de Ticu de la Buzau. N-a miscat copilul ala de la Buzau. Puteam sa-i batem. Am avut 4 ocazii clare, in vreme ce ei n-au ajuns decat de doua ori la poarta noastra. Eu muncesc ca prostu’ la Oltenita, fac ceva pentru orasul asta, Ghiuta si Gascanu muncesc si ei la Calarasi, dar ne trezim ca la meciurile oficiale trebuie sa jucam cu niste copii din alte parti. Puteam sa ma duc si eu foarte frumos la scoala de fotbal a lui Marius Lacatus, aduceam de acolo 4 jucatori si nici n-o gasea Portul. Dar le ce imi folosea? Imi furam singur caciula”, a declarat Nicolae Eftene.
Tehnicianul celor de la Vulturii Oltenita nu vrea sa lase lucrurile nerezolvate. „Cu acei jucatori de la Buzau, Portul Calarasi este peste noi si peste Atletic. Dar eu nu ma potolesc. O sa iau legatura cu directorul Liceului Sportiv din Buzau, sa-l intreb daca e normal ca sportivii sai sa vina si sa joace acum la Calarasi, sa obtina calificarea, iar luna viitoare sa fie din nou legitimati la Buzau, ca sa joace in campionatul lor. O sa ma duc si la FRF, ca sa reclam aceasta problema. Voi ajunge chiar si la Ministerul Educatiei. Noi trebuie sa crestem jucatori de la noi din judet, ca sa avem motive de satisfactie mai tarziu. Cu ce il incalzeste pe Ticu faptul ca a castigat acum din moment ce jucatorii pe care i-a folosit nu sunt crescuti de el? Eu cred ca Bogdan Leu a facut o manevra cu Bratu Cataros. Cupa Hagi – Danone va avea loc abia in luna mai, la Ploiesti. Pe noi ne-a pus sa jucam inca de acum, adica cu doua luni inainte. Eu cred ca au facut asta pentru ca jucatorii aia buni trebuie sa se intoarca la Buzau luna viitoare, pentru ca incepe campionatul acolo”, este de parere Eftene, cel care nu a renuntat la ideea de a candida la functia de presedinte al AJF Calarasi.

No Comments

 1. HOTUL STRIGA HOTII. INFRACTORULE TU DUMINICA AI SAVARSIT DOUA INFRACTIUNI: FALS SI UZ DE FALS, LOVIRI SI ALTE VIOLENTE SI AI CURAJUL SA DAI DECLARATII PE SITE.
  De ce nu te duci la Min. Educatiei sa povestesti cum bati copiii. Tu n-ai ce cauta intr-o Scoala. Sa va spun cum îi cheama pe copiii de la Oltenita: cap de guma, tocana, boule, panarama sau Asa îi alinta ” profesorul” Eftene.
  Castigatoarea fazei judetene la cupa Hagi Danone trebuie data la FRF PANA CEL TARZIU 18 martie.
  Intre mine si Cataros este o dragoste netarmurita. Urmareste site-ul in trecut sa vezi cat de mult il iubesc pe Cataros.
  Cat despre transferurile la copii citeste regulamentul si dupa aia da declaratii pe site.
  Chiar, portarul ce an era ca arata ca unul care are bulletin?