SPORT — 13 martie 2013 at 21:23

Ciocanesti ameninta ca se retrage!

by

Liderul Ligii Tractoristilor se afla in razboi deschis cu AJF Calarasi. Impotriva oricarei prevederi regulamentare, presedintele Bratu Cataros vrea ca partida dintre Dunarea Ciocanesti si Viitorul Sohatu sa se dispute pe terenul oaspetilor. In tur, cand Sohatu nu avea unde juca, Cataros a acceptat echipa lui Doru Cartan in competitie cu conditia ca aceasta sa-si desfasoare meciurile considerate „acasa” in deplasare.

Acum, cand cei de la Sohatu au terenul omologat, presedintele AJF Calarasi vrea sa-i trimita pe cei de la Ciocanesti sa joace pe terenul Viitorului. Asta in ciuda faptului ca in raportul de joc intocmit in tur, Sohatu a figurat echipa gazda, iar acum, conform site-ului oficial al AJF-ului, Ciocanesti este echipa ce trebuie sa organizeze jocul. Cataros n-ar fi cerut acest lucru daca n-ar fi fost presat de catre Ion Radu, delegatul celor de la Venus Independenta. Barcelona de Calarasi a remizat la Sohatu, scor 1-1. iar Slick s-a plans, pe buna dreptate, de conditiile execrabile intalnite acolo. Oficialul lui Venus i-a reprosat lui Cataros faptul ca a omologat un teren traversat de un drum si s-a ales cu promisiunea ca si Ciocanesti va ajunge sa joace acolo.
Oficialii Dunarii Ciocanesti vor purta o discutie cu autoritatile locale, dar si cu jucatorii. Intentia elevilor lui Aurel Jecu este aceea de a-i cere primarului sa nu plateasca catre AJF Calarasi o factura in valoare de 5.000 de lei, in semn de protest fata de neregulile impuse de catre Cataros. Conducatorii se situeaza pe aceeasi pozitie si sunt gata sa retraga echipa de campionat daca meciul cu Sohatu nu se va disputa la Ciocanesti. O decizie se va lua in aceasta seara. Dunarea Ciocanesti nu este singura echipa care a amenintat ca nu isi va onora facturile emise de AJF Calarasi daca regulamentul va mai fi incalcat. In aceeasi situatie se mai gasesc Fortuna Tamadau, Progresul Fundulea, Agricola Borcea si Viitorul Plataresti. AJF Calarasi se autofinanteaza, bugetul fiind asigurat din taxele pe care echipele le platesc an de an.

No Comments

 1. dar cine e acest ciocanesti sa ameninte ei?
  e normal sa joace la sohatu,dak tot se lauda cu marea lor echipa de ce le este frica? oricum tot venus termina pe primul loc pt ca valoarea isi va spune cuvantul.

 2. terenul de la sohatu e un mare dezastru si se si joaca „ciobaneste”
  regulamentar meciul trebuie sa se joace la ciocanesti, dar problema a aparut datorita nenumaratelor concesii facute de ajf. intri in hora tre` sa joci!
  cat despre plata facturii, oricum la primaria ciocanesti este o obisnuinta neplata datoriilor. prietenii stiu ce spun!!!!!!!!!!!!!!

 3. Propun ca ciocanesti sa joace toate meciurile acasa. sint prea pretiosi.

 4. Suparare mare la Independenta
  Posted on November 17, 2012
  Derby-ul etapei de astazi, jucat intre Viitorul Sohatu si Venus Independenta, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Chiar daca au evoluat pe terenul uneia dintre echipele cu pretentii din Liga Tractoristilor, conducatorii Barcelonei de Calarasi s-au aratat nemultumiti la finalul jocului. Nu scorul i-a deranjat pe Ion Radu si Constantin Anghel, ci atitudinea elevilor lui Ilie Zeciu. Acestia “au sarit coarda”, desi adversarul nu a practicat un joc dur, si s-au multumit cu un punct doar pentru ca si cei de la Ciocanesti vor avea de jucat la Sohatu.
  Felicitari d-le Ion, de unde stiai la data respectiva ca si cei de la Ciocanesti vor avea de jucat la Sohatu.?

 5. nu mai vb tu de datorii ca la Ciocanesti nu a existat niciodata asa ceva.toata lumea stie.si e o echipa corecta.nu ajutati sau altfel de prostii.bv lor si mult succes in continuare

 6. astia de la independenta sa taca din gura ca au umblat la arbitrii la toate meciurile grele ,stiu asta ca am jucat acolo .

 7. ai dreptate mai petre. acumparat mai ales arbitrii din barajul de promovare in liga a 3-a de anul trecut. Stai jos 4, frustratule

 8. independenta … toate meciurile le-a cumparat in turul capionatului mai ales pala de la dor marunt am jucat la independenta eu sunt din calarasi am fost la meci la dor marunt sai vad pe baieti da sincer dm a fost doua clase peste ei iar ei au fost ajutati de catre ivanciu acel arbitru hotttt…uuuu….dak se arbitra corect venus nu pleca cu puncte de la dor marunt…