SPORT — 11 martie 2013 at 17:44

Nitoi, favorit sa preia Metaloglobus!

by

Victoria Chirnogi ar putea ramane fara antrenor dupa numai o etapa din retur. Virgil Nitoi este dorit cu insistenta la Metaloglobus Bucuresti dupa ce Adrian Matei a demisionat si a plecat la Berceni. Tehnicianul chirnogenilor a confirmat interesul formatiei bucurestene, dar sustine ca deocamdata nu a dat nici un raspuns. Acesta ar vrea sa poarte o discutie cu Imad Cassa, patronul celor de la Metaloglobus.

„Am fost contactat de catre o persoana care m-a intrebat daca vreau sa ma duc la Metaloglobus. Mi-a vorbit si despre proiect. Ei vor sa atace promovarea din sezonul viitor. Inca nu le-am dat un raspuns deoarece am solicitat sa stau si eu de vorba cu patronul echipei, pentru ca asa mi se pare normal. Inca nu stiu ce voi face. Mai astept. Eu le-am spus ca putem discuta si la vara daca vor sa promoveze, ca sa ma lase acum sa-mi termin treaba la Chirnogi. Au apreciat foarte mult rezultatele mele de la Chirnogi si din acest motiv s-au gandit la mine. Mi-ar parea rau sa plec acum de la Chirnogi, acolo unde am avut parte de un grup foarte unit. Jucatorii nu exceleaza ca valoare, dar au un caracter extraordinar. Echipa trece prin momente grele chiar si acum pentru ca nu s-au dat salariile. O sa vreau sa port o discutie si cu primarul. A spus niste lucruri si nu s-a intamplat nimic. Nu vreau sa spun ca a facut promisiuni”, a declarat Virgil Nitoi.
Doua motive il fac pe tehnicianul Victoriei Chirnogi sa se gandeasca atent asupra ofertei de la Metaloglobus. Nitoi a avut un conflict cu Eugen Vlad, capitanul formatiei din Capitala, si Alexandru Nedelcu, portarul bucurestinilor, la finalul partidei din turul campionatului, castigata cu 5-0 de Metaloglobus. Cei doi jucatori au un cuvant greu de spus in vestiarul formatiei bucurestene si ar putea sa-i faca atmosfera proasta lui Nitoi. Pe de alta parte, antrenorul n-ar vrea sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard. La Chirnogi are o relatie excelenta cu vicepresedintele George Chirita, cel care a insistat pentru aducerea sa pe banca tehnica in vara anului trecut. Cu toate acestea, sansele ca Virgil Nitoi sa mai ramana la Chirnogi sunt destul de scazute. Pe langa oferta de la Metaloglobus, tehnicianul este curtat si de catre FC Voluntari, formatie ce se lupta pentru evitarea retrogradarii.
In ceea ce priveste iminenta numire a lui Nitoi la Metaloglobus, dupa abdicarea lui Adrian Matei, se poate spune ca s-a intors roata. In urma cu cativa ani, Nitoi a fost inlocuit la Chitila de catre Matei intr-un moment in care echipa era pe val.

Comments are closed.