SPORT — 10 martie 2013 at 18:09

Dunarea Calarasi, lider din nou!

by

Sarbatoare mare in vestiarul Dunarii Calarasi. Directorul sportiv Cristi Ivanciu a publicat pe Facebook un videoclip realizat la finalul meciului pe care calarasenii l-au castigat astazi, scor 5-3, la Odorheiu Secuiesc, in fata formatiei locale, Infopress. In imagini apar Marian Serban, Marius Nicodin, Mircea Stefan si Mirel Condei dansand la bustul gol. Presedintele Costica Stefan este si el in culmea fericirii si se bucura alaturi de jucatorii lui Marius Parciu.

„Sa vina banii, Sa vina banii la baieti!”, „Cine e pe primul loc? Cine e pe primul loc? Dunarea! Dunarea!” sau „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”, s-a cantat pret de cateva minute in vestiarul formatiei calarasene. Dunarea si-a invins principala adversara in cursa pentru promovare si s-a intors la Calarasi din pozitia de lider al clasamentului Ligii a II-a la futsal. Performanta de la Odorheiu Secuiesc a fost rasplatita de catre conducerea clubului cu cate 50 de euro pentru fiecare jucator.
Pana la finalul sezonului, Dunarea mai are de disputat inca 6 partide. Calarasenii vor juca de doua ori impotriva Ceahlaului Piatra Neamt si o singura data impotriva celor de la Infopress Odorheiu Secuiesc.Acestea sunt singurele partide in care Dunarea mai pote fi incurcata. Ultima etapa va avea loc la Calarasi.

Comments are closed.