SPORT — 9 martie 2013 at 19:51

Sohatu ar vrea, dar nu se poate

by

Returul Ligii Tractoristilor a inceput cu o etapa stirba. Meciul dintre Viitorul Sohatu si Avantul Dor Marunt nu s-a disputat. Arbitrul Viorel Solomon a considerat ca gazdele nu respecta regulamentul in ceea ce priveste asistenta medicala si nu a permis desfasurarea partidei. Acest lucru a starnit nemultumirea spectatorilor prezenti la stadionul din Sohatu, care s-au aratat deranjati de faptul ca „centralul” nici macar nu a vrut sa se echipeze.

„Persoana care ne asigura noua asistenta medicala si-a platit taxele catre Colegiul Medicilor, dar inca nu i-a sosit documentul. Momentan, are doar o chitanta. Arbitrul a spus ca nu poate risca. Nu inteleg care e problema. Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca nu a vrut nici macar sa se echipeze”, sustine Doru Cartan, finantatorul celor de la Viitorul Sohatu. Acesta intentioneaza sa depuna un memoriu la AJF Calarasi prin care sa ceara sanctionarea lui Viorel Solomon si rejucarea partidei.
Interesant este ca Viorel Solomon s-a mai opus disputarii mai multor partide de-a lungul acestui sezon, invocand de fiecare data motive „medicale”. Cele mai recente exemple sunt de la meciurile Manastirea – Dragos Voda si Budesti – Oltenita. Problema meciului de la Sohatu va fi dezbatuta marti seara, la sediul AJF Calarasi. Pe site-ul institutiei conduse de catre Bratu Cataros a fost publicat deja scorul partidei. Oaspetii au castigat deja cu 3-0, semn ca verdictul a fost deja dat.
Liga Tractoristilor, etapa a 16-a, rezultate
Steaua Radovanu – Agricola Borcea 0-5
Rapid Ulmeni – Dunarea Ciocanesti 0-4
Dinamo Sarulesti – Victoria Dragos Voda 1-0
Fortuna Tamadau – Progresul Fundulea 2-4
Viitorul Plataresti – Venus Independenta 1-5
CS Curcani – Victoria Lehliu Gara 2-3
Inainte Modelu – Unirea Manastirea 2-0
Viitorul Sohatu – Avantul Dor Marunt
 
 
 

No Comments

 1. Arbitrul nu este obligat sa se echipeze in cazul lipsei asistentei medicale.
  Domnul delegat de la Sohatu nu faulteaza doar limba româna( vezi articol mai vechi) ci si regulamentul.
  Ultima aroganta in fotbal ar fi ca arbitrul sa dea drumul la joc pe o chitanta de plata la Colegiului medicilor și nu pe documentele care sunt prevăzute in ROAF .
  Dar daca se poate fără juniori, se poate si fara medic, iar mâine se poate si fara jucatori, noi sa mai cheltuim niște bani de la buget.
  Bravo Solo!

 2. Solo, ar trebui sa vii si sa îți ceri scuze pentru faptul ca domnului doctor nu i-au sosit actele necesare asigurări asistentei medicale la meciurile de fotbal, si sa ceri sa nu mai fii delegat câteva etape ca invatare de minte.

 3. nelufotomodelu

  solo e omu lu iaconi