SPORT — 9 martie 2013 at 20:24

Sambata mortilor

by

Ion Stefan, viceprimarul comunei Chirnogi, a cerut ca echipa din localitate sa dispute meciurile de pe teren propriu sambata. Privit drept un dur, „vicele” nu s-a inselat deloc cand si-a impus punctul de vedere. La partida de astazi, dintre Victoria si Juventus Colentina, scor 2-2, tribuna a fost plina. Profitand de vremea frumoasa de afara, aproape o mie de oameni s-au asezat de malul de pamant de la marginea terenului doi pentru a-si potoli setea de fotbal.

Din pacate, meciul la care au asistat a fost unul extraordinar de slab. Ambele formatii au prezentat un joc fara orizont, de parca jucatorii n-ar fi aflat ca a inceput campionatul. De la Chirnogi chiar n-ai pe cine sa remarci dupa acest meci. De la Juventus a stralucit doar marcatorul primului gol, Florin Anghel, insa acesta a avut momente in care a disparut din joc atat de mult incat aveai impresia ca a fost inlocuit.
Pentru ca a fost „Sambata mortilor”, jucatorii, dar si arbitrii, au „prestat” pomeni. Prestatia brigazii constantene a fost jalnica, fara insa a influenta rezultatul de pe tabela de marcaj. E drept ca gazdele au egalat prin Bidirean la o faza la care oaspetii au reclamat o pozitie de offside, insa chirnogii au intors si ei pomana arbitrilor prin Mocanu, care a anulat pozitia de offside a unui adversar la golul din care Juventus a facut 2-1.
In repriza a doua, Juventus a avut posesia, insa e greu sa pasezi pe tapsanul din Chirnogi. Elevii lui Virgil Nitoi s-au multumit sa joace pe contraatac, iar la o astfel de faza Chirita a obtinut un penalty pe care Petre Ungureanu l-a transformat cu siguranta. Pana la finalul jocului s-a jucat atat de anost incat spectatorii s-au folosit de vremea buna mai mult pentru a sta la barfa decat pentru a urmari evolutia celor din teren. Bucurestenii au pus presiune pe apararea adversa, fara insa a avea vreo ocazie la poarta lui Porumbel.
Chirnogi: Porumbel – Tudor, Bidirean, Zaharia, Mocanu – Chirita, Ionita, Deacu (Panait), Turcu – Ungureanu (Radu), Nastase (Mincu).

Comments are closed.