SPORT — 8 martie 2013 at 05:40

Chirnogi in ce judet este?

by

Sportul călărăşean se plânge din cauza banilor. Situaţia economică la nivel naţional este dezastruoasă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să gonim sportul spre cimitir. Fotbalul călărăşean este subvenţionat din bani publici. Nu mă refer aici doar la echipele care activează în Liga Tractoriştilor. Fotbalul de la ţară este crunt.

Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. Super tare articolul,,nota 20!

  2. nelufotomodelu

    de maine o sa fie si chirnoaga la -3 si va calmati taranusilor ca oricum va dam 3 peste doua saptamani

  3. Atitudine de taran,,nu e problema daca pierdem si cu juventus si cu dunarea,macar stim o chestie”Nu am risipit bani primariei ,cum ati facuto voi”

  4. Pai in aceasta situatie prezentata de tine de ce sa nu dea Consiliul Judeţean fonduri catre toate echipele de fotbal din judet (diferentiat in functie de divizie), nu numai catre Dunarea si Chirnogi? Este aceeasi discutie nu crezi?

  5. Nu cred ca este aceeasi discutie. Celelalte echipe din judet, daca vor sa primeasca bani de la CJ, sa promoveze in Liga a 3-a, iar sustinerea din partea CJ sa vina ca un bonus. Dunarea si Chirnogi evolueaza in acelasi esalon si trebuie amandoua sa fie tratate la fel. Bine, noi acum vorbim discutii. Anul trecut, CJ doar a promis bani la Dunarea, dar nu i-a dat.

  6. Normal ca vorbim discutii! Cred insa ca nu trebuie sa existe o asa „discriminare”. Sa dea fiecaruia in functie de divizie. Alocatie de la stat primesc si copiii saraci si cei bogati.

  7. alocatie primeste orice copil, dar bursa primesc numai cei buni