SPORT — 5 martie 2013 at 10:27

Viitorul Sohatu, fara juniori

by

Sambata se reia Liga Tractoristilor. Toate privirile sunt indreptate catre Viitorul Sohatu, echipa ce a fost la un pas de a se retrage din campionat din cauza problemelor financiare. Doru Cartan, patronul formatiei, a cerut clementa din partea AJF Calarasi pentru a nu mai participa la intrecerea juniorilor. Chiar daca o parte dintre echipe nu au fost de acord, Bratu Cataros a facut un compromis si le-a permis celor de la Sohatu sa renunte la juniori.

Prin aceasta manevra care incalca regulamentul, presedintele AJF Calarasi n-a facut altceva decat sa castige un vot pentru viitoarele alegeri. Ca sa nu le piarda si pe celelalte, Cataros va continua sa dribleze regulamentul si in favoarea altor formatii, astfel incat toata lumea sa primeasca ceva de pomana. Mai mult, cei de la Sohatu vor juca pe teren propriu toate partidele pe care in turul campionatului le-au disputat in deplasare, chiar daca pe raportul de arbitraj au figurat drept gazde.

No Comments

  1. Un compromis inutil. Cine nu poate onora competitia in spiritul regulamentului sa stea acasa. La fel si presedintele AJF.