SPORT — 4 martie 2013 at 12:57

Soarta CSM Calarasi se va decide joi

by

Handbalistii antrenati de catre Sabin Dacau se afla inaintea derby-ului cu Steaua Bucuresti. Situatia in vestiarul CSM Calarasi nu este deloc buna. Jucatorii nu si-au primit salariile pe ultimele doua luni. De vina pare sa fie faptul ca la nivelul Consiliului Local Calarasi nu s-a stabilit suma care va fi alocata pentru handbal. Primarul Daniel Dragulin le-a promis jucatorilor ca li se vor achita restantele financiare imediat ce situatia se va rezolva.

CSM Calarasi a castigat toate cele trei partide disputate in retur, insa joi, cu incepere de la ora 18:00, vor avea de-a face cu o nuca tare. La Chiajna va avea loc derby-ul cu Steaua Bucuresti, liderul clasamentului in Seria A a ligii secunde de handbal masculin. Calarasenii sunt la patru puncte in spatele militarilor si au nevoie de o victorie pentru a putea spera in continuare la promovare
Realist vorbind, echipa lui Sabin Dacau nu isi poate propune mai mult de locul trei in acest sezon in conditiile in care va juca in deplasare atat cu Steaua Bucuresti, cat si cu HC Vaslui. Este de-a dreptul imposibil ca CSM Calarasi sa castige ambele derby-uri, mai ales ca in Moldova se joaca intr-o sala unde presiunea publicului este apasatoare.

Comments are closed.