SPORT — 2 martie 2013 at 20:10

"Tractoristi, un alint. Mai bine ciobani"

by

Ar fi fost suspect sa se reia sezonul competitional in judetul Calarasi fara sa avem incidente. S-ar fi stricat media multi-anuala de cafteli pe etapa. Cine se uita la programul meciurilor disputate in Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu n-are cum sa nu semnaleze ce nenorocire s-a petrecut astazi. CS Budesti, echipa lui Costica Sima, s-a calificat in faza urmatoare a competitiei. Si asta nu e tot!

Doru Cartan, finantatorul formatiei din Sohatu, a ramas ingrozit de ceea ce a trait in aceasta dupa-amiaza in „orasul negru”. Gazdele au fost atat de „primitoare” incat n-au facut altceva decat sa-si calce adversarul in picioare. La propriu!!! Scorul final, 3-2,nici nu mai conteaza. „Nu se poate asa ceva. Este chiar corect ca acestui campionat in care jucam noi i se spune Liga Tractoristilor. Cei de la Budesti ne-au rupt in doua. Ne-a arbitrat Dragos Bidirean, dar el n-are nici o vina. Il inteleg perfect. Daca arbitra, nu mai scapa viu de acolo. A jucat fotbal la noi, am vorbit cu el, nu sunt suparat pe el, ci pe echipa din Budesti. S-au comportat mizerabil. Eu sunt prost pentru ca am acceptat sa joc la Budesti. Trebuia sa anunt ca nu jucam, dar m-am gandit ca nu fac bine in conditiile in care am solicitat sa nu mai jucam cu juniori in campionat. Consider ca imperecherea s-a facut foarte prost. Fundulea, daca trebuia sa joace cu mine, nu se retragea din competitie. Cand au vazut ca trebuie sa mearga la Soldanu, au preferat sa joace un meci amical. Asa trebuia sa fac si eu. Vorbisem deja la 1 Decembrie, dar am venit ca prostul si am jucat la Budesti, ca sa-i rupa piciorul lui Razvan Dumitrica. De la Budesti, l-am urcat in masina si m-am dus cu el direct la spital la Bucuresti, la Sf. Ioan. O luna de zile nu o sa mai joace fotbal”, povesteste Cartan, care stie si cine este vinovat pentru masacrul de astazi. „S-a jucat frumos pana cand a intrat Niculica (n.r. Catalin Stefan). El nu joaca fotbal, nu-l intereseaza mingea, ci sa loveasca adversarii. Budestiul nu trebuie sa apara pe harta fotbalului. Echipa asta nu trebuie inscrisa in nici un campionat, dar daca cei de la Calarasi nu vor sa inteleaga acest lucru, atunci sa mearga Budestiul mai departe, sa-i rupa si pe altii. Sa vedem cum vor reactiona cei de la Independenta cand vor fi pusi sa joace la Budesti. Cand se spune ca asta e fotbal pentru tractoristi este, de fapt, un alint. Mai bine ciobani. Eu am avut momente in care m-am blestemat singur ca am acceptat sa joc cu Budestiul. Au jucat atat de dur incat n-am putut ajunge la poarta lor. Am reusit sa marcam doar din suturi de la distanta, unul de la jumatatea terenului, altul de la 35 de metri. A fost macel. A venit unul de pe margine, cu niste cizme pline de noroi, si m-a calcat pe pantofi. Nici n-am vrut sa ripostez, am preferat sa tac din gura si sa-mi reprosez in gand ca nu m-am incaltat in adidasi”, descrie Doru Cartan clipele de groaza pe care le-a petrecut la Budesti.
Catalin Stefan – Niculica nu are drept de joc. El este suspendat pe viata din activitatea sportiva, dar este folosit „pe fals” de catre Costica Sima. Viitorul Sohatu n-a dorit sa depuna nici o contestatie la finalul jocului de la Budesti, mai ales ca in cursul acestei saptamani fratele unuia dintre jucatorii oaspetilor a fost batut in „orasul negru”.

No Comments

  1. afara cu ei,de ce ajf-ul nu ia nici o masura?

  2. Cum te poti prezenta la un astfel de meci, nu sunt suficienti bani si pentru armuri, la Budesti inca se joaca fotbal fara minge ( sau probabil este tot neagra dar nu o vedem noi).La Budesti fotbalul este un fel de adunare adhoc unde ” sacalii societatii” isi pot pune in evidenta defectele prin care ne-am facut “cunoscuti” in Europa. In frunte cu stramosul si preistoricul urmas al omului de odinioara ” simasapiens”, un om caruia pamantul ii este foarte idulgent pentru ceea ce reprezinta el pentru aceasta societate ” hei tataie nu mai instiga “satra” la razboi, educa-i si fiti civilizati”.Pacat ca aceasta zona face parte din suprafata teritoriala a Romaniei, focar de infectie pentru societatea romana.Moarte tiganilor……..
    Stimati conducatori de cluburi si asociatii sportive de ce nu va asezati la masa sa discutati aceste situatii care tin de o vesnicie si hotii de ajf nu le vad? Acolo nu se poate juca fotbal de ani de zile cu acei tigani ordinari.Fortuna stie de ce este bine sa nu te prezinti la astfel de meciuri, baieti destepti, pierdeau si bani si timp, de ce? sa vada tiganii din budesti cum le injura familiile? rusine satra de nimicuri……..

  3. Este numai vina voastra ca acceptati sa jucati la Budesti ,daca ati fii uniti nici o echipa nu ar trebui sa mearga acolo indiferent daca joaca in campionat sau cupa ,in rest cine merge acolo isi asuma riscul..acolo nu se poate vb de fotbal niciodata………….

  4. Afara cu tiganii de la Budesti si cu Sima nenorocitu’ dracu, jegos spurcat.Stie doar sa ameninte jucatorii pe teren, i-au rupt piciorul bietului baiat.La gunoi cu voi focar de infectii.