SPORT — 2 martie 2013 at 19:13

Tatu: "Vom castiga Cupa Romaniei"

by

Primul week-end cu meciuri oficiale in judetul Calarasi s-a prezentat in mod dezolant. AJF Calarasi a programat astazi partidele din turul al II-lea al Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. N-au lipsit surprizele, dar nici suspiciunile. Spicul Valcelele, o echipa aflata pe locul 9 in Categoria Remorca, a trecut cu 4-3 de Unirea Manastirea. Conducerile administrative ale celor doua localitati se afla in relatii excelente.

Modul in care formatia vizitatoare a pierdut meciul de la Floroaica ii face pe multi sa creada ca echipa antrenata de catre Jean Oprea n-a avut astazi in program un meci de fotbal, ci o iesire la iarba verde. O nedreptate fara margini, evident! Nelu Tatu, presedintele celor de la Valcelele, respinge insa orice acuzatie de blat. „Nu poate fi vorba de asa ceva. Am castigat in mod absolut meritat. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar cine se pricepe la fotbal stie ca in Cupa Romaniei au existat mereu surprize. Veti vedea mai tarziu, cand vom castiga Cupa Romaniei, ca nu a fost nici un aranjament. Rezultatele noastre de acum inainte vor demonstra ca avem valoare. Vom castiga toate meciurile din acest sezon”, a declarat Tatu, care acum cativa ani a fost seful Dunarii Calarasi.
Zarea Cuza Voda a refuzat sa dispute meciul cu Venus Independenta, astfel ca detinatoarea trofeului s-a calificat mai departe. O alta echipa care n-a avut nevoie sa intre pe teren pentru a ajunge in faza urmatoare a competitiei este Victoria Dragos Voda. Meciul de la Lehliu Gara, cu Rapid Razvani, nu s-a mai disputat din cauza faptului ca echipa din Categoria Remorca nu avea stampila AJF Calarasi pe carnetele jucatorilor.
Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, turul al II-lea, rezultate
Spciul Valcelele – Unirea Manastirea 4-3
Soimii Unirea – Agricola Borcea 1-0
Dunarea Gradistea – Dunarea Ciocanesti 0-1
CS Budesti – Viitorul Sohatu 3-2
S-au mai calificat in faza urmatoare a competitiei Victoria Dragos Voda, Venus Independenta, Avantul Luica, Viitorul Soldanu si Fortuna Tamadau.

No Comments

  1. traiasca valcelele si iliuta seful :