SPORT — 2 martie 2013 at 19:39

Dunarea, antrenament util la Fetesti

by

Dupa ce ieri dupa-amiaza a disputat un meci amical impotriva celor de la Inainte Modelu, scor 3-0, Dunarea s-a deplasat astazi la Fetesti, pentru o alta partida de verificare. Daca in intalnirea cu echipa lui Marius Paun au evoluat rezervele si jucatorii aflati in urma cu pregatirea, astazi a venit randul titularilor sa demonstreze ca merita sa joace la Calarasi. Virgil Bogatu a inceput meciul de la Fetesti in formula pe care o va utiliza, celor mai probabil, si vinerea viitoarea, cu Urban Titu, in prima etapa a returului.

Primul „11” trimis in teren a fost alcatuit din Popa – Matei, Bozean, V. Toma, Olteanu – Lupascu, Nicodim, Bertea, Tudor – Stoian, Stefan. Dupa pauza au fost utilizati toti jucatorii aflati in lot. Dunarea s-a impus cu 4-1, adversarul prezentandu-se modest in ciuda faptului ca in pauza de iarna a avut in program si un stagiu de pregatire centralizata. Golurile calarasenilor au fost reusit de catre Stefan, Tudor, Burcea si Bertea. De remarcat ca fata de turul campionatului, in formula de start a lui Virgil Bogatu au aparut patru jucatori noi. Este vorba despre Valentin Toma – un experimentat fundas central venit de la Slobozia – Olteanu – de la Farul Constanta, excelent executant al fazelor fixe – Lupascu –  venit de la Juventus Colentina in baza bunelor relatii pe care Costica Stefan le are cu Marian Rusen, omologul sau de la formatia bucuresteana – Marin Tudor – mai mult rezerva pana acum, dar intr-o forma evidenta in perioada de pregatire desfasurata in aceasta iarna. Tehnicianul Dunarii pare sa fi rezolvat si problema fundasului dreapta, post care a dat mari batai de cap in turul campionatului. Cinaru n-a profitat de nenumaratele sanse care i s-au dat, astfel ca a fost inlocuit cu Silva Matei, care a evoluat bine in partida de la Fetesti.

No Comments

  1. La scorul de 0-1 echipa fetesteana a avut 3 sanse mari de gol de a egala.pe final au fost facute schimbari cu pusti de 19 ani care au jucat in toamna in liga6.Din echipa de baza a Fetestiului au lipsit 4 titulari (Pena,Marcu,L.staefan,Ureche) 2 au fost arbitrii de tusa(Ivan si Paraschiv) iar trei au privit meciul din tribuna fiind accidentati(Mitu,Ciubuc,Neculai)…deci aceasta e cauza pentru care spuneti dumneavoastra ca a fost o echipa modesta..Partea secunda in teren au fost majoritatea jucatori de la Rapid II…(liga6 ialomita) … (Albut,Rosoaga,Tudor,Calugarul,Dinica,…etc)