SPORT — 1 martie 2013 at 10:17

Chirnogi, remiza la Chitila!

by

Cu o saptamana inainte de reluarea campionatului, Victoria Chirnogi a disputat astazi ultimul sau meci amical din pauza de iarna. Adversarul s-a numit FC Chitila, formatie ce activeaza in Seria I a Ligii a IV-a Bucuresti, aflandu-se in acest moment pe locul al doilea, care ii asigura prezenta in play-off-ul pentru desemnarea echipei campioane. Partida s-a disputat pe terenul al doilea al bazei sportive din Chitila, unul care se apropie de „scena” pe care chirnogenii vor da piept peste o saptamana cu Juventus Colentina.

In conditiile in care dimensiunile terenului au fost la limita de jos a regulamentului, iar suprafata pe care s-a jucat a fost una total neprietenoasa cu jocul combinativ, chirnogenii au avut o evolutie buna in prima repriza. Debutul partidei i-a gasit pe elevii lui Virgil Nitoi in atac, dar Panait n-a reusit sa deschida scorul din doua situatii cat se poate de clare. Gazdele, bine pregatite din punct de vedere fizic, s-au aratat incomodate de presingul Victoriei si n-au contat deloc in ofensiva pana in momentul in care Petre Ungureanu, omul „cheie” in jocul Chirnogiul, a inceput sa vorbeasca mult si sa joace mai putin. Chiar si in aceste conditii, Chitila a expediat un singur sut pe spatiul portii lui Porumbel. Pauza n-a venit inainte de deschiderea scorului. Panait, la care trebuie remarcata din noua disponibilitatea la efort, a fost faultat in careu, iar Ungureanu a transformat cu lejeritate de la punctul cu var.
In repriza a doua, Virgil Nitoi a introdus in teren toti jucatori aflati in lot, iar acest lucru s-a vazut imediat. Gazdele au intors rezultatul repede si au ajuns sa conduca, la un moment dat, chiar si cu 3-1. A curs cu ocazii la poarta lui Madalin Mitrea, dar rezultatul a ramas neschimbat. Jocul Victoriei a scartait vizibil, jucatorii nefiind capabili sa se apropie periculos de poarta adversa pana spre finalul partidei. Cele trei goluri ale echipei din Chitila au venit in urma unor greseli grave ale jucatorilor pe care Nitoi i-a fost utilizat in flancul drept al Victoriei. Nastase nu poate reprezenta o solutie pentru postul de fundas dreapta, chiar daca in sezonul trecut a demonstrat ca poate juca si in compartimentul defensiv, nu doar atacant. De asemenea, Barbu, caruia coechipierii i-au reprosat faptul ca le-a facut adversarilor golul de 3-1, nu intra in calculele antrenorului pentru a fi titularizat. Spre finalul jocului, formatia gazda s-a relaxat, astfel ca Victoria a reusit sa egaleze. S-a terminat 3-3 la capatul unui joc in care chirnogenii au prezentat in garnitura de start o singura noutate fata de prima parte a campionatului. Este vorba despre fundasul dreapta Chitulescu, a carui evolutie de prima repriza a fost buna, insa nu peste ceea ce juca George Craciun, care s-a transferat la CS Balotesti. Virgil Nitoi a inceput meciul in urmatoarea formula: Porumbel – Chitulescu, Tudor, Bidirean, Mocanu – Chirita, Ionita, Ungureanu, Deacu, Turcu – Panait.

Comments are closed.