SPORT — 14 februarie 2013 at 14:39

Nu s-a intamplat nimic, Chirila?

by

Dumitru Chirila a intrat in fibrilatii. Se teme ca Doru Dinca ii va lua locul la sefia CSM Calarasi. Personal, nu-mi imaginez, asa cum face multa lume, ca venirea Motanului va duce la o emancipare a sportului calarasean, dar nici nu pot sa nu reactionez la faptul ca actualul director vorbeste numai despre succese, nu si despre esecuri. Chirila se lauda cu un sac cu medalii, cu un hotel de 60 de locuri si merge pana intr-acolo incat sustine ca linia buna inregistrata de echipa de handbal I se datoreaza in intregime atata timp cat semnatura sa apare pe toate documentele.

Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

 1. Salut Sorin
  Principala datorie a omului este sa fie drept. De aceea cea mai mare parte a nemultumirilor, uneori a razboaielor, provine din nedreptati. Ma nedreptatesti Sorin! Esti dezinformat de Nitu Catalin, care a pornit un joc incorect!?. Iubesc si pretuiesc mult oamenii si in mod deosebit sportivii si antrenorii, carora ma daruiesc total, din dorinta obtinerii performantelor pentru Calarasi. Daca m-ai fi intrebat despre Petu Stefan ti-asi fi spus si tie, asa cum i-am spus si lui Catalin, ca Petu Stefan nu este si nu a fost niciodata sportiv legitimat la CSM Calarasi si deci nu avea cum sa participe la competitii pentru CSM Calarasi. A fost si este legitimat la CSS Calarasi, club care-si desfasoara antrenamentele tot la baza nautica. Poti verifica la CSS Calarasi sau la FR Kaiac Canoe. Te rog nu ma mai jigni! Muncesc mult pentru sportul calarasean si de multe ori o fac bine, cu „rezultate”, cum spui tu. Mi-ar place sa ne cunoastem cu adevarat, si asta pentru ca simt ca esti un om respectabil, un om care pretuieste lucrurile deosebite.
  Fara suparare,
  Dumitru CHIRILA

 2. Buna ziua, domnule Chirila!
  Apreciez decenta mesajului dumneavoastra, insa nu si continutul lui.
  Vorbiti despre nedreptati fara sa tineti cont ca acest copil, Stefan Petu, nu a fost bagat deloc in seama de catre dvs dupa acel teribil accident. Chiar daca n-ar fi fost treaba dvs, desi eu sustin contrariul, era uman sa-i dati macar un telefon si sa-l intrebati de sanatate.
  Eu ma consider un om corect si nu-mi permit sa-mi bat joc de meseria de jurnalist, una care mi-a adus mari bucurii de-a lungul vietii. Din acest motiv, eu n-am sa aplec niciodata urechea la ceea ce spune unul sau altul. Atunci cand scriu un lucru, ma asigur ca pot sa-l probez. Catalin Nitu nu are nici o legatura cu acest articol. Eu nu-mi divulg subiectele. Nu ascund insa faptul ca sunt prieten cu Catalin Nitu. N-am sa ma dezic niciodata de oameni. Este pacat bisericesc. Ar fi fost bine daca ar fi facut la fel si George Filip.
  V-am intrebat despre Stefan Petu si ati fost evaziv. Mi-ati spun sa iau legatura cu Filip. L-am sunat pe Filip si mi-a spus ca n-a avut loc nici un accident. Cum poate sa minta in asemenea hal? Sportul inseamna, in primul rand, educatie, iar educatia nu se face avand in fata oameni care mint. Un copil are semipareza si Filip spune ca nu s-a intamplat nimic. Este bataie de joc la adresa sportului calarasean.
  Petu Stefan a concurat in 2012 pentru CSM Calarasi la Campionatul National care s-a desfasurat la Bascov, langa Pitesti. Acest lucru apare pe site-ul federatiei de specialitate. In plus, antrenorul federal mi-a confirmat ca sportivul a fost legitimat la CSM Calarasi in anul 2012. Nu este fair-play din partea dvs sa aruncati pisica in curtea CSS Calarasi. Incidentul s-a petrecut in baza nautica apartinand CSM Calarasi.
  Daca sportivul era de la CSS Calarasi, de ce nu ati sesizat ITM Calarasi imediat dupa accident?
  Pentru dvs, care sustineti ca iubiti si pretuiti mult oamenii, nu inseamna nimic faptul ca un sportiv care a tras pentru CSM Calarasi, in aceeasi barca cu Adrian Martac, Cornel Ciobanu si Valentin Dima, a cazut de la intaltimea de cinici metri si a suferit un traumatism cranio cerebral, o plagă contuză la nivel occipital, fractură închisă la nivelul claviculei drepte, suspiciune de leziune la nivel cervical, stare de vomă şi convulsii?
  Eu nu v-am jignit niciodata cu nimic. Am scris doar lucruri ce pot fi probate. Eu nu scriu despre cetateanul Dumitru Chirila, ci despre directorul CSM Calarasi, indiferent de numele acestuia.
  Va multumesc pentru cuvintele spuse la adresa mea. Imi voi face in continuarea meseria asa cum stiu mai bine si nu voi abandona acest subiect. SMURD a luat din curtea dvs un OM si nu v-a pasat. Nu spun ca sunteti vinovat pentru ceea ce s-a intamplat acolo, dar aveati datoria sa luati masuri administrative impotriva celor ce au gresit.
  Cu acelasi respect pentru clubului pe care il conduceti,
  Sorin Anghel
  PS Spuneti-i lui Dacau ca d-abia astept sa ne vedem la tribunal.